Παρέμβαση της Χρυσής Αυγής για τις μηχανικές βλάβες του θεσσαλικού σιδηροδρόμου

Eρώτηση κατέθεσε προ ολίγων ημερών η Χρυσή Αυγή για το θέμα που ανέκυψε με τις συνεχείς μηχανικές βλάβες σε υπεραστικές συγκοινωνίες στη...


Eρώτηση κατέθεσε προ ολίγων ημερών η Χρυσή Αυγή για το θέμα που ανέκυψε με τις συνεχείς μηχανικές βλάβες σε υπεραστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλία, οι οποίες και καταδεικνύουν διάλυση του θεσσαλικού σιδηροδρόμου, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
 Συγκεκριμένα νέα προβλήματα προέκυψαν στις 25/7, καθώς το πρωϊνό λεωφορείο από Βόλο προς Λάρισα και το μεσημεριανό τρένο από Λάρισα για Βόλο ακινητοποιήθησαν λόγω μηχανικής βλάβης. Συνεχείς μηχανικές βλάβες ακινητοποίησαν πριν την ολοκλήρωση των δρομολογίων, τόσο το λεωφορείο του οργανισμού όσο και το τρένο. Περισσότεροι από 100 επιβάτες στα δύο δρομολόγια προς Λάρισα και προς Βόλο αντίστοιχα, υπέστησαν ταλαιπωρία μέσα στην αφόρητη ζέστη. Ο θεσσαλικός σιδηρόδρομος προφανώς και αντιμετωπίζει πρόβλημα.  <>Επίσης νέα ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες και αργά το μεσημέρι. Η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο των 14.30’ από Λάρισα προς Βόλο, έμεινε επίσης από μηχανική βλάβη στον σταθμό της Κυψέλης (πρώην Κιλελέρ). Μαρτυρίες λένε ότι εκ των επιβατών υπήρχαν και άρρωστοι οι οποίοι ταλαιπωρήθησαν σε μεγάλο βαθμό μέσα στη ζέστη. Όσον αφορά τους επιβάτες που ανέμεναν το τρένο να φτάσει (το οποίο τελικώς έφτασε στις 16.20’ και όχι στις 15.05’), αυτοί δεν ενημερώθησαν για την καθυστέρηση. Σύμφωνα δε με διαμαρτυρίες, κατέρρευσε και η ηλεκτρονική πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων του Οργανισμού.
Η Χρυσή Αυγή ρωτά το αρμόδιο υπουργείο ποιες οι άμεσες ενέργειες ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα του ΟΣΕ και του θεσσαλικού σιδηροδρόμου και να αποκατασταθεί στο ακέραιο η συγκοινωνία.

Related

ΒΟΥΛΗ 5237214092347503602

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
___________________________

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item