190.000€ για οδοφωτισμό στη Μαγνησία

Σημαντικά έργα,  στο πλαίσιο  επέκτασης και συντήρησης ηλεκτροφωτισμού Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων,  συνολικού προϋπολογισμο ύ 190 .0...


Σημαντικά έργα, στο πλαίσιο επέκτασης καισυντήρησης ηλεκτροφωτισμού Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, συνολικού προϋπολογισμού 190.000,00€ που έχουν να κάνουν με τον οδοφωτισμό στο οδικό δίκτυο Μαγνησίας, ευθύνης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, με μοναδικό σκοπό την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα έχει ολοκληρωθεί στη Θέση «Αερινό», η κατασκευή του οδοφωτισμού με εννέα  (9) ιστούς δέκα (10) μέτρων και δέκα (10) φωτιστικά (1 διπλό και 8 μονά) και αναμένεται να τοποθετηθεί το πίλαρ και να γίνει η σύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αναμένεται στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα να κατασκευασθούν νέοι οδοφωτισμοί, στην Εθνική Οδό Βόλου – Αγχιάλου πριν τον κόμβο Κριθαριάς με οχτώ (8) ιστούς δέκα (10) μέτρων και οχτώ (8) φωτιστικά μονά, επί του Εθνικού δικτύου Βόλου – Αγχιάλου στην είσοδο και έξοδο προς Μαμιδάκη με πέντε (5) ιστούς δέκα (10) μέτρων και εννέα (9) φωτιστικά και στη θέση κόμβος Άγιος ΓεώργιοςΒελεστίνου με έξι (6) ιστούς δέκα (10) μέτρων και εφτά (7) φωτιστικά.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε «Συνεχίζουμε καθημερινά τις παρεμβάσεις μας στο οδικό δίκτυο που είναι στην αρμοδιότητά μας, παρεμβάσεις που αφορούν είτε στη συντήρησή του με νέες ασφαλτοστρώσεις, είτε στον καθαρισμό πρανών, είτε στη συντήρηση και κατασκευή του οδοφωτισμού σε όποια σημεία αυτό κρίνεται απαραίτητο. Σκοπός μας η ασφαλής μετακίνηση επιβατών και εμπορευμάτων τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό δίκτυο του Νομού μας».

Related

Sticky 767422220112630762

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item