Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για τη νέα Σχολική χρονιά 2017-2018

Όπως κάθε νέο ξεκίνημα, έτσι και η νέα σχολική χρονιά, είναι η στιγμή για τους  μαθητές  και τις μαθήτριες  να θέσουν τους στόχους  τους  κα...


Όπως κάθε νέο ξεκίνημα, έτσι και η νέα σχολική χρονιά, είναι η στιγμή για τους μαθητές και τις μαθήτριες να θέσουν τους στόχους τους  και να βάλουν τις βάσεις για την επίτευξη των ονείρων τους. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η επιτυχία και η επίτευξη των στόχωνείναι πάντα αποτέλεσμα προγραμματισμένης, σκληρής και επίπονης προσπάθειας.

Από την πλευρά της η Κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας ότι η Εκπαίδευση είναι το εφαλτήριο για την ανάπτυξη μιας χώραςστοχεύει στην αναβάθμιση και την ενίσχυσή της. Έτσι φέτος, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αύξησε τις δημόσιες δαπάνες για την εκπαίδευσηκαι παραμένοντας  πιστή στις αρχές της ποιοτικά αναβαθμισμένης Παιδείας, κατέβαλε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει ομαλά και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

Όλοι μας. Η πολιτική ηγεσία, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς, οφείλουμε να είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί στην επίπονη προσπάθεια των μαθητών, ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες που θα τους οδηγήσουν στην πρόοδο, την επιτυχία και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Εύχομαι σε όλους τους εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές Καλή Δύναμη για τη νέα χρονιά και προτρέπω τους μαθητές και τις μαθήτριες να μάθουν,  να αναπτύξουντην ελευθερία της σκέψης τους, να περιφρονήσουν τις ψεύτικες αξίες, να ζήσουν νέες εμπειρίες, να δουν τον κόσμο θετικά και να θελήσουν να τον κάνουν καλύτερο!

Γιατί ο κόσμος είναι δικός τους και οφείλουν να τον διεκδικήσουν! 
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και όλες

Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Related

ΒΟΥΛΗ 5181286745981046206

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item