Συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις στο Βόλο του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ

Με τη μαζική συμμετοχή ιδιαίτερα νέων εργαζομένων και μαθητών πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα των διήμερων εκδηλώσεων του 43 ου Φεστιβάλ...


Με τη μαζική συμμετοχή ιδιαίτερα νέων εργαζομένων και μαθητών πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα των διήμερων εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στο Βόλο. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη συζήτηση με θέμα «Παλεύουμε ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά» από το ΚΕΘΕΑ, συνεχίστηκαν με το μουσικοαφηγηματικό δρώμενο από ομάδα μαθητών «Να μην πάψεις στιγμή ν’ αγωνίζεσαι για το δίκιο», ενώ ακολούθησε η παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, ο οποίος κυριολεκτικά ξεσήκωσε όλη τη σκηνή. Η βραδιά έκλεισε με το παραδοσιακό γλέντι – μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα με τους: Μ. Μπαρούτα, Ν. Κερασιώτη, Κ. Μούτο, Αν. Λύτρα. Την προσοχή τράβηξε τόσο η έκθεση σοβιετικής αφίσας, όσο και η παρουσίαση των βιβλίων «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό» μέσω τάμπλετ. 
Οι σημερινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν: μουσικό αφιέρωμα σε τραγούδια της ΕΣΣΔ, ομιλία του Θ. Χιώνη, μέλους του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, μεγάλη συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα και λαϊκό γλέντι. Στο μαθητικό στέκι θα παρουσιαστεί συλλογική εργασία για το διαστημικό πρόγραμμα της ΕΣΣΔ και η κατασκευή που ετοίμασαν μαθητές της πόλης, τον πρώτο δορυφόρο που μπήκε σε τροχιά γύρο από τη γη (ΣΠΟΥΤΝΙΚ) σε πραγματικό μέγεθος. 

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 1478947718086793940

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item