Πρεμιέρα για το ASTRA SPORT αύριο Κυριακή

Πρεμιέρα κάνει αύριο Κυριακή στις 21.30 το βράδυ η ιστορική αθλητική εκπομπή της τηλεόρασης του ASTRA, "Astra Sport", η οποία ...


Πρεμιέρα κάνει αύριο Κυριακή στις 21.30 το βράδυ η ιστορική αθλητική εκπομπή της τηλεόρασης του ASTRA, "Astra Sport", η οποία επανακάμπτει στον τηλεοπτικό χάρτη δριμύτερη και ανανεωμένη. Στο τιμόνι της εκπομπή ο Γιώργος Αποστολακόπουλος και ο Λάζαρος Παπαδούλης, δύο άνθρωποι που ξέρουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, όσο λίγοι!
Μαζί τους όλο το επιτελείο του αθλητικού τμήματος του ASTRA, από Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Σκιάθο σε απευθείας σύνδεση με τα στούντιο του καναλιού.
Ο Γρηγόρης Καραμπούλας θα δίνει το στίγμα της επικαιρότητας για τις ομάδες των Τρικάλων, ο Ευθύμης Χούτας, αρχισυντάκτης της εφημερίδας "ΘΕΣΣΑΛΙΑ" το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού Βόλου, και ο Γιώργος Γεωργούλας της Νίκης Βόλου.
Καλεσμένοι στο στούντιο, αλλά και απευθείας συνδέσεις από αθλητικά γεγονότα, μετατρέπουν τα βράδια της Κυριακής μας σε ένα πραγματικό αθλητικό υπερθέαμα για την Κεντρική Ελλάδα. 


Related

MEDIA 9062493024822980061

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item