Δήμος Βόλου εναντίον Καρεκλίδη

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Βόλου καταφέρεται εναντίον του Ομίλου Καρεκλιδη για δημοσίευμα της εφημερίδας Μαγνησία περί της απασχόλησης ...


Με ανακοίνωση του ο Δήμος Βόλου καταφέρεται εναντίον του Ομίλου Καρεκλιδη για δημοσίευμα της εφημερίδας Μαγνησία περί της απασχόλησης του Άκη Πέτρου στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου. Η ανακοίνωση αναφέρει:
Μάλλον αποτελεί ματαιότητα η προσπάθεια να εξηγήσει κανείς στην εκδοτική οικογένεια Καρεκλίδη το περιεχόμενο της έννοιας «Ηθος» και τη διαφορά μεταξύ της αγωνίας ενός ανθρώπου να αναζητήσει μια νόμιμη εργασία για να καλύψει τις ανάγκες τόσο του ιδίου, όσο και της οικογένειάς του, και ενός άλλου που χωρίς ίχνος ντροπής επαίρεται ότι είχε  (ή και έχει;) φίλους εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς που τον στηρίζουν με επιταγές «ευκολίας» και που συστηματικά φοροδιαφεύγει, «κοσμώντας» τη σχετική λίστα του υπ. Οικονομικών.
Ωστόσο επειδή ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που σε πείσμα κάθε έννοιας νομιμότητας και λογικής συνεχίζει να λειτουργεί διάφορα Μέσα, συκοφαντώντας και λασπολογώντας αδιακρίτως όσους δεν ανταποκρίνονται στις…επιθυμίες του, ενημερώνουμε όσους ατυχείς αναγνώστες του έχουν απομείνει, ότι οι δίμηνες συμβάσεις απασχόλησης προσωπικού, γίνονται για την κάλυψη αναγκών κάθε Δήμου, και ο Δήμος Βόλου μέσω αυτής της ευκαιρίας έχει δώσει μερικές ανάσες, γιατί περί αυτού πρόκειται, σε εκατοντάδες ανέργων της περιοχής μας.
Για την απασχόλησή τους, δε, προβλέπεται μια σειρά προϋποθέσεων και δικαιολογητικών. Αν λοιπόν ο τιμητής των πάντων (και εκτιμητής άλλων) Ομιλάρχης έχει κάποιο στοιχείο ότι η όποια σύμβαση έγινε παράνομα, ας το αποδείξει με στοιχεία και όχι με το μέτρο της…ηθικής του, που δεν διδάσκεται δα και στις Θεολογικές Σχολές.
Κατανοούμε τον πόνο του για κάθε ευρώ του Δημοτικού Ταμείου, που πηγαίνει αλλού, αλλά διαβεβαιώνουμε τον ίδιο και όλους τους πολίτες, ότι αυτό γίνεται με την τήρηση όλων, μα όλων, των νόμιμων διαδικασιών, με πλήρη διαφάνεια και σίγουρα όχι με τις μεθοδεύσεις άλλων σκοτινών εποχών, που τρέχαν τα σκυλιά με τα λουκάνικα.

Related

ΒΟΛΟΣ 5940253432318500742

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item