Το Σωματείο Ξενοδοχουπαλλήλων για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχουπαλλήλων Μαγνησίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Παγκόσμι...


Η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχουπαλλήλων Μαγνησίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού:
Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σήμερα με πολλούς και σημαντικούς συμβολισμούς! Κι επειδή πολλοί «υπέρμαχοι», με πρώτη και καλύτερη την Κυβέρνηση, θα σπεύσουν να σπεκουλάρουν το νόημά της, με πλείστες εθιμικές υποσχεσιολογίες, ας τους θυμίσουμε ότι η πραγματική ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του Τουρισμού δεν νοείται με εργαζόμενους είλωτες, εργοδότες ασύδοτους και πολιτικές εχθρικές προς την πραγματική του ανάπτυξη.
  Αν, λοιπόν, εννοεί η Κυβέρνηση τα όσα λέει περί «…αειφόρου ανάπτυξης», και «άσκησης μιας όντως εθνικής πολιτικής με στρατηγικό βάθος», ας μεριμνήσει και για τους βασικούς συντελεστές αυτής της ανάπτυξης, δηλαδή για τους εργαζόμενους.
Τα δικαιώματα των οποίων, με δική της αποκλειστικά ευθύνη, η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού τα βρίσκει, καταστρατηγημένα, λεηλατημένα, ανύπαρκτα, θυσιασμένα στις απαιτήσεις των δανειστών και των «ψιλών» γραμμάτων των μνημονίων!

 Όλα τα άλλα είναι …τουριστικά φληναφήματα της Κυβέρνησης, κακοτυπωμένα φέϊγ-βολάν, απλώς για να τα «παίρνει ο άνεμος»!

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4486645946392632188

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item