Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στον Βόλο

Με ένα ισχυρό οικολογικό μήνυμα θα πραγματοποιηθεί η Πρεμιέρα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ CineDoc στον Βόλο για το 2017-2018. Επιπλέον, τη...


Με ένα ισχυρό οικολογικό μήνυμα θα πραγματοποιηθεί η Πρεμιέρα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ CineDoc στον Βόλο για το 2017-2018. Επιπλέον, την ημέρα εκείνη οι θεατές του CineDoc θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν, με απλή επίδειξη ταυτότητας, την Κάρτα Μέλους, με την οποία στις 4 προβολές η μία είναι δωρεάν, ως ευχαριστήριο για την υποστήριξη του φεστιβάλ.
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 19.30, στο «Αχίλλειον», θα προβληθεί για τους μικρούς και μεγαλύτερους θεατές το γαλλικό ντοκιμαντέρ «Les Saisons» («Οι Εποχές»). Σε μια περίοδο όπου η κλιματική αλλαγή κάνει αισθητή την παρουσία της, το ντοκιμαντέρ μας διηγείται  τη μακρά και πολυτάραχη ιστορία της Ευρώπης, μέσα από τα χνάρια των ζώων που την κατοικούν και συνδέει την ανθρωπότητα με το ζωικό βασίλειο, ξεκινώντας από την τελευταία εποχή των παγετώνων. Η ταινία είναι υποτιτλισμένη στα ελληνικά και κατάλληλη για παιδιά από 8 ετών. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ, φοιτητικό 4 ευρώ.

 Μετά την προβολή της ταινίας, ο κος Στέλιος Αποστολόπουλος, καταξιωμένος Διευθυντής Φωτογραφίας, θα αποκαλύψει σε μικρούς και μεγάλους τα μυστικά της κινηματογράφησης της άγριας φύσης και θα ακολουθήσει δεξίωση, με την ευγενική χορηγία της κάβας μποτίλια και του τυροκομείου-τυροπωλείου Καρακάνας.

Related

ΒΟΛΟΣ 3756994514721638541

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item