Κάιρας: Τόση αριστερά δεν την χωρά ο νους

Ήρθε λοιπόν ο Μακρόν σε ένα ακόμα επικοινωνιακό παιχνίδι του ιερατείου της Ε.Ε. που συντηρεί με τους εδώ υπηρέτες του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΝΔ...


Ήρθε λοιπόν ο Μακρόν σε ένα ακόμα επικοινωνιακό παιχνίδι του ιερατείου της Ε.Ε. που συντηρεί με τους εδώ υπηρέτες του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Χ.Α. Ένωση Κεντρώων και ΠΟΤΑΜΙ το σφαγιαστικό για τον λαό και την χώρα καθεστώς των Μνημονίων.
Ήρθε και με την παρουσία του καταλύθηκε κάθε έννοια Δημοκρατίας και Συνταγματικού δικαιώματος σε διαμαρτυρία πολιτών απέναντι στο Καθεστώς,  με ΜΑΤ να διαλύουν με την βία συγκεντρώσεις, να απαγορεύεται η κυκλοφορία και η συνάθροιση πολιτών, με εντολή του "Αριστερού " Τσίπρα, στην πρωτεύουσα που γεννήθηκε η Δημοκρατία!
Ήρθε και μαζί με την γνωστή υπηρετική ομάδα των Μνημονίων Τσίπρα Μητσοτάκη κ.α, βεβήλωσε τον χώρο της Πνύκας, παραβιάζοντας κάθε έννοια ηθικής απέναντι σε ένα λαό δημοκρατικό, απέναντι σε μια χώρα που της έχουν καταλύσει την κυριαρχία της.
Έφυγε λοιπόν παίρνοντας στις "τσέπες του " την τελευταία ρανίδα αίματος του Ελληνικού Λαού, την τελευταία "σάρκα " της Χώρας που απλόχερα του χάρισε ο άξιος συνεχιστής, των πιο εφιαλτικών προδοτών, ο Τσίπρας και η παρέα του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Τόση "Αριστερά " και "Δημοκρατία" δεν την χωρά ο νους!

Κάϊρας Γιάννης Μέλος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Related

ΑΠΟΨΕΙΣ 6964605410824310536

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item