Πορεία με μικροεπεισόδια από την Κατάληψη ΤΕΡΜΙΤΑ στον Βόλο

Πορεία στο κέντρο του Βόλου πραγματοποίησαν χθεςνωρίς το βράδυ, μέλη της κατάληψης ΤΕΡΜΙΤΑ διαμαρτυρόμενοι για την επέκταση της πολυτεχν...


Πορεία στο κέντρο του Βόλου πραγματοποίησαν χθεςνωρίς το βράδυ, μέλη της κατάληψης ΤΕΡΜΙΤΑ διαμαρτυρόμενοι για την επέκταση της πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν τους υπό κατάληψη χώρους.
Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν πανό και πετούσαν φυλλάδια στα οποία αναγράφονταν
«10 100 1000αδες καταλήψεις ενάντια σε έναν κόσμο οργάνωμένης πλήξης – Το Πανεπιστήμιο παράγει τους σύγχρονους σκλάβους του διεθνούς κεφαλαίου», μέλη της κατάληψης, φώναζαν συνθήματα.

Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ από τον Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. και έφθασε μέχρι την οδό οδό Θρακών – Βασσάνη, πίσω από το Volos Palace, αφού έκανε "στάση" στα γραφεία της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στον Άγιο Νικόλαο, όπου φώναξαν συνθήματα και έγραψαν στους τοίχους, ενώ έσπασαν και μία κάμερα. 
Στο σημείο εκεί κουκουλοφόροι και κρανοφόροι, πέταξαν μπογιές μαύρες και μπλε σε είσοδο πολυκατοικίας όπου στεγάζεται η οικία και η εταιρεία τoυ ιδιοκτήτη της ΑΚΤΙΣ ΑΤΕ που ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με τον διαγωνισμό, για την επέκταση της Πολυτεχνικής Σχολής, καθώς είχε αποσυρθεί από την διαδικασία από την πρώτη φάση. Επιπλέον έριξαν μπογιές σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην είσοδο.
Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στο σπίτι του Αχιλλέα Μπέου, όπου και φώναξαν συνθήματα εναντίον του σε αργία δημάρχου.

Συνέχισαν το δρόμο τους και τελικά κατέληξαν γύρω στις 10 το βράδυ στο υπό κατάληψη κτίριο πίσω από τα ΚΤΕΛ.
Σημειώνεται ότι συνθήματα κουκουλοφόροι έγραψαν και σε άλλους τοίχους της πόλης ενώ την πορεία ακολουθούσαν διμοιρίες αστυνομικών.

Related

Sticky 8687113727414157441

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item