Ο πρόεδρος των υπαλλήλων λιμένων Ελλάδας στον ΟΛΒ

Χθες επισκέφθηκε το λιμάνι του Βόλου και εν συνεχεία τα γραφεία της ΟΛΒ Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) κ....Χθες επισκέφθηκε το λιμάνι του Βόλου και εν συνεχεία τα γραφεία της ΟΛΒ Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) κ. Γεωργακόπουλος Γεώργιος μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Ντάλλα Απόστολο, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών της Ομοσπονδίας κ. Κουτρουφίνη Γεώργιο, κ. ΚουζήλοΣάββα και κ. Δημοβασίλη Χρήστο.

Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΒ Α.Ε. κ. Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, τον Πρόεδρο εργαζομένων της ΟΛΒ Α.Ε. κ. Αθανάσιο Μανθογιάννη και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων κ. Νίκο Σακελλαρίου.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους υπαλλήλους των λιμένων καθώς και θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των λιμένων της χώρας, στον στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη και την απασχόληση στο πλαίσιο της γενικότερης λιμενικής πολιτικής. Ειδικότερα συζητήθηκε και το θέμα της κατοχύρωσης των εργασιακών σχέσεων. Υπήρξε σύγκριση απόψεων στο σύνολο των θεμάτων.

Related

ΒΟΛΟΣ 3876327086241093990

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item