Δυναμικά στη ΔΕΘ Εναντίον της Κυβέρνησης το ΕΚΒ

Με  δυναμικές αγωνιστικές εκδηλώσεις , προετοιμάζονται οι εργαζόμενοι όλης της Χώρας να « γιορτά σουν» το ερχόμενο  Σάββατο  στη  Θεσσαλονίκ...


Με δυναμικές αγωνιστικές εκδηλώσεις, προετοιμάζονται οι εργαζόμενοι όλης της Χώρας να «γιορτάσουν» το ερχόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκητα δύο χρόνια μνημονιακής μετάλλαξης του Πρωθυπουργού!

 Αποφασιστική θα είναι και η παρουσία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, που με απόφαση της Ολομέλειας της Διοίκησής του θα δρομολογήσει, προς τούτο, λεωφορεία.

 Οι εργαζόμενοι, με νωπή ακόμη τη μνήμη από τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, θα αξιώσουν από τον Πρωθυπουργό και τη συγκυβέρνησή του, να άρει το σύνολο των μνημονιακών Νόμων, επαναφέροντας και αποκαθιστώντας το πρότερο θεσμικό πλαίσιο εργατικής προστασίας, κάτι που, με πρόσφατη απόφασή του, αξιώνει και το Συμβούλιο της Ευρώπης κάνοντας αποδεκτή την σχετική προσφυγή της ΓΣΕΕ!

Δυό χρόνια μετά τα προεκλογικά ψέματα του κ. Τσίπραστη ΔΕΘ, οι εργαζόμενοι και η Ελληνική Κοινωνία διαπιστώνουν ότι:

✓ To «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη», όχι μόνο δεν αποτράπηκε από την συγκυβέρνηση, αλλά η αρπαγή των σπιτιών διασφαλίσθηκε, κιόλας, με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!
✓ Η «αποκατάσταση του κατώτατου μισθού», μετατράπηκε σε 400 ευρώ/μηνιαίως για πλήρη απασχόληση!
✓ Η «επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων»χάθηκε στη ζούγκλα των ατομικών Συμβάσεων!
✓ Η «επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης» κόστισεμέχρι και τρεις επί πλέον κομμένες συντάξειςστους δικαιούχους ασφαλισμένους!
✓ Η «δημιουργία νέων θέσεων εργασίας»,περιορίσθηκε σε μερικές εκατοντάδες «βολέματα» ημετέρων και «επισφραγίσθηκε» με χιλιάδες αναχωρήσεις απελπισμένων νέων στο Εξωτερικό!
✓ Η «ελάφρυνση του ΕΝΦΙΑ» …υλοποιήθηκε με μονιμοποίηση και γενίκευση επιβολής του Φόρου, με περικοπή όλων των κατηγοριών ελαφρύνσεων!
✓ Το «όραμα» της «διεύρυνσης του Κοινωνικού Κράτους» εξαϋλώθηκε με την περικοπή σημαντικών Κοινωνικών Επιδομάτωνδεκαπέντε, μάλιστα, από τα οποία θέτει ως προαπαιτούμενα διαλόγου στο τραπέζι της γ΄ αξιολόγησης το ΔΝΤ!
✓ Η «δίκαιη ανάπτυξη» γέμισε την Ελλάδα με «εργασιακά κάτεργα».
✓ Η «προάσπιση των εργατικών ελευθεριών», μετατράπηκε σε ανηλεές κυνήγι των Συνδικάτωνκαι σε (επικείμενη) θεσμική κατεδάφιση του Νομοθετικού πλαισίου που κατοχυρώνει την αυτοδίκαιη Συνδικαλιστική δράση και ελευθερία!

Τα παραπάνω είναι μερικά, μόνον, από τα μνημονιακά…επιτεύγματα του κ. Τσίπρα που οι εργαζόμενοι ανεβαίνουν για να του τα …θυμίσουν στη ΔΕΘ.

 

Related

ΒΟΛΟΣ 5076620097991184639

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item