Αβάσιμος και άδικος αποκλεισμός του Σκοπευτικού Ομίλου του Κ.Σ. Βόλου

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού ,   σχετικά με τη μη αναγνώριση του...


Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχετικά με τη μη αναγνώριση του «Σκοπευτικού Ομίλου Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου» ως αθλητικού σωματείου.  

Συγκεκριμένα το Τμήμα Αθλητικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού δεν αναγνωρίζει το «Σκοπευτικό Όμιλο Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου» ως αθλητικό σωματείο, επειδή η επωνυμία του περιέχει τη λέξη «κυνηγετικός». 

Το υπουργείο παραβλέπει το γεγονός ότι ο Σκοπευτικός Όμιλος ιδρύθηκε από μέλη του Κυνηγετικού ΣυλλόγουΒόλουΕξάλλου, η επωνυμία του απλώς προσδιορίζει την προέλευση των μελών του, γεγονός που δεν αποκλείει τη διαπίστωση ότι πρόκειται για αθλητικό σωματείο με αθλητική δραστηριότητα.

Ο βουλευτής επισημαίνει ότι παραγνωρίζεται το γεγονός,ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου δημιούργησε στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου ένα σύγχρονο σκοπευτήριο, χωρίς να επιβαρύνει καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμόΗ αντικυνηγετική εμμονή της πολιτείας οδηγεί στον αδικαιολόγητο και αβάσιμο αποκλεισμό του Σκοπευτικού Ομίλου του Κ.Σ. Βόλου, αδιαφορώντας για την έντονη αθλητική δραστηριότητά του.

Τέλος, ο Χρήστος Μπουκώρος ζητά να επανεξεταστεί άμεσα το ζήτημα της αναγνώρισης του Σκοπευτικού Ομίλου του Κ.Σ. Βόλου ως αθλητικού σωματείου, από το αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να αρθεί ο αδικαιολόγητος αποκλεισμός του και να αναγνωριστεί η σημαντική προσφορά του στον τοπικό αθλητισμό.

Related

ΒΟΥΛΗ 1788719435763418897

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item