Ορειβατική συνάντηση στα Χάνια Πηλίου

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Βόλου «ΠΑΝ», ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Βόλου (Ε.Ο.Σ. Βόλου) και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού   (Ε....


Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Βόλου «ΠΑΝ», ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Βόλου (Ε.Ο.Σ. Βόλου) και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού (Ε.Ο.Σ. Αλμυρού) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουν την «6ηΘεσσαλική Ορειβατική Συνάντηση (6η Θ.Ο.Σ)» στα Χάνια Πηλίου το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017.  

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ορειβατικές πεζοπορίες σε σηματοδοτημένα μονοπάτια του Πηλίου καθώς και εκδηλώσεις στο χώρο του καταφυγίου Πανός ή στα βαγόνια του ΕΟΣ Βόλου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών) με ομιλίες –προβολές, ανταλλαγή αναμνηστικών και μουσική βραδιά. Οι σύλλογοι που αναμένονται να συμμετάσχουν είναι περίπου δεκαπέντε (15) από όλη την Θεσσαλία και κάποιοι σύλλογοι από κοντινούς νομούς της Βορείου Ελλάδας. Οι συμμετέχοντες ορειβάτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους τετρακόσιους (400). Ο στόχος, είναι κάθε χρόνο να γίνεται μια συνάντηση σε διαφορετική θέση στις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας όπου εκτός από τη σύσφιξη των σχέσεων και την κοινή ορειβασία θα τίθενται προβλήματα που απασχολούν τους ορειβάτες, όπως σημάνσεις – διανοίξεις μονοπατιών, πυροπροστασία, συμβουλές για την συμπεριφορά των ορειβατών στο βουνό και άλλα.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3196363048961583122

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item