Δήμος Βόλου: Να περιφρονήσουν οι Βολιώτες την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία

Τη δικη της απάντηση στην ανακοίνωση της Περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας Μαγνησίας δίνει η δημοτική αρχή Βόλου, καλώντας Μαλιστα τους δη...


Τη δικη της απάντηση στην ανακοίνωση της Περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας Μαγνησίας δίνει η δημοτική αρχή Βόλου, καλώντας Μαλιστα τους δημότες να περοφρονήσουν την οικολογική οργάνωση. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 
Μετά από μια πολύμηνη απουσία, προφανώς λόγω θερινών διακοπών, έκαναν την τρομολαγνική τους εμφάνιση οι γνωστοί τύποι της Περιβαλλοντικής επιχειρώντας να σκορπίσουν με την ασύστολη ψευδολογία και τις ασυναρτησίες τους την ανησυχία στους πολίτες, για λόγους που είναι, πλέον, σε όλους μας γνωστοί.
Επειδή παραμένουμε απαρέγκλιτα προσηλωμένοι στις σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει και σφυρηλατήσει με τους πολίτες, τους οποίους ουδέποτε θα προδώσουμε, απαντούμε και ξεκαθαρίζουμε ότι η απόφαση που ελήφθη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αφορά την προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου και ΣΥΔΙΣΑ για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης μελέτης για κατασκευή μονάδας επεξεργασίας αποβλήτων στη Μαγνησία και μόνο.
Η απόφαση για το ποια υλικά θα παράγει η μονάδα αυτή και που θα διατίθενται προφανώς θα ληφθεί και πάλι από το ΔΣ, σε μεταγενέστερο χρόνο και με βάση τη μελέτη που θα εκπονηθεί. 
Καλούμε λοιπόν τους πολίτες να αντιμετωπίσουν με περιφρόνηση όλους αυτούς τους οικολογούντες που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την εύλογη ανησυχία τους σε θέματα περιβάλλοντος και, κυρίως, όσους πατρονάρουν τέτοιους αντικοινωνικούς και ύποπτους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς.

Related

Sticky 838940409185567408

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item