Πανηγυρίζει η Μονή Ταξιαρχών Πηλίου

Την ανάμνηση του εν Χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πανηγυρίζει η  Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου , την Τετάρτη 6/9. Την παραμ...


Την ανάμνηση του εν Χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου, την Τετάρτη 6/9.

Την παραμονή της εορτής, στις 7μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος & Υμηττού κ. Δανιήλ, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο, συγχοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. κ. Δανιήλ, ο οποίος θα ομιλήσει, συνιερουργούντος του Σεβ. κ. Ιγνατίου.

Στις 6μ.μ. θα ψαλεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Παράκληση στον Αρχιστράτηγο Μιχαήλ. 

 

Την Τρίτη το απόγευμα, για τον Εσπερινό της εορτής, θα δρομολογηθεί λεωφορείο, πού θα ξεκινήσει ἀπό τόν Βόλο στις 5.30, με αφετηρία τη Νομαρχία. Επόμενες στάσεις θα γίνουν στα Δικαστήρια, στο Νοσοκομείο, στην ΕΨΑ Άγριας. Επίσης, λόγῳ του περιορισμένου χώρου στάθμευσης στη Μονή, θα διατεθεί από την Αδελφότητα πουλμανάκι, που θα μεταφέρει, δωρεάν, τους προσκυνητές στο Μοναστήρι, από τη θέση που θα τους ορίζει η Τροχαία να σταθμεύουν.


Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5282262940289685817

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item