Θεατρική παράσταση στο Βόλο για το “Χαμόγελο του Παιδιού” (εικόνες)

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας σε συνεργασία με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” και την ΙΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών...


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας σε συνεργασία με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” και την ΙΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Μαγνησίας διοργάνωσε τη θεατρική παράσταση αρχαίου ελληνικού δράματος “Ιφιγένεια εν Αυλίδι” του Ευρυπίδη, το Σάββατο (23-09-2017) το βράδυ στον αύλειο χώρο του “Αθανασάκειου” Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου.

Σκοπός της εν λόγω εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το “Χαμόγελο του Παιδιού”. 

Οι μαθητές του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου, ως ηθοποιοί της παράστασης, απέδωσαν εξαιρετικά τους ρόλους τους και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Τη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν πλήθος αστυνομικών με τις οικογένειές τους, καθώς και πολίτες του Βόλου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας συνεχίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις, οι οποίες αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας, ενισχύοντας συλλόγους και ιδρύματα με κοινωφελή δράση.        


Related

ΒΟΛΟΣ 1690212181647960272

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item