Αχ. Μπέος: "Ασημένιες" στο παγκόσμιο, "χρυσές" στις καρδιές μας...

Σημειο αναφοράς έγινε ο Βόλος στον παγκόσμιο αθλητισμό, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δήλωση του ο Αχιλλέας Μπέος. Συγκεκριμένα αναφέρει:  Ένα ...

Σημειο αναφοράς έγινε ο Βόλος στον παγκόσμιο αθλητισμό, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δήλωση του ο Αχιλλέας Μπέος. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγαλύτερο μπράβο στα «ασημένια» κορίτσια μας, της ομάδας πόλο, που μας χάρισαν τόσες μεγάλες συγκινήσεις και μας γέμισαν περηφάνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε εδώ στην πόλη μας. Και πολλά συγχαρητήρια στους πολίτες του Βόλου που αγκάλιασαν και στήριξαν την όλη προσπάθεια, για μια ακόμη φορά.

Ο Βόλος μας, πλέον, με τη σημερινή Δημοτική Αρχή, αναδεικνύεται σε σημείο αναφοράς του παγκόσμιου αθλητισμού, αφού οι διοργανώσεις σημαντικών, πανευρωπαϊκών και παγκόσμιων, αθλητικών εκδηλώσεων διαδέχονται η μία την άλλη, με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Μέσα από αυτές, πρώτα απ’ όλα, προσφέρουμε κίνητρα και ιδανικά στους νέους μας, ενώ συμβάλλουμε στην τόνωση της τοπικής μας αγοράς, μέσω του αθλητικού τουρισμού, με την άφιξη και παραμονή εκατοντάδων ή και χιλιάδων αθλητών, παραγόντων, συνοδών και φιλάθλων σε κάθε διοργάνωση και βέβαια με μια τεραστίων διαστάσεων διαφημιστική προβολή της περιοχής μας..

Έτσι θα συνεχίσουμε, όλοι μαζί, με ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους και με πιο έντονη προσπάθεια για τον αθλητισμό, για τους νέους μας και τον Βόλο που αγαπάμε και ονειρευόμαστε.


Related

ΒΟΛΟΣ 3845098937298735699

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item