Καρεκλίδης: Ύβρεις αντί για απαντήσεις για τον φίλο του Δημάρχου

Απάντηση στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου με μηλον της εριδος τη σύμβαση του Ακη Πέτρου με την υπηρεσία Καθαριοτητας, δίνει ο Ομιλος Κ...

Απάντηση στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου με μηλον της εριδος τη σύμβαση του Ακη Πέτρου με την υπηρεσία Καθαριοτητας, δίνει ο Ομιλος Καρεκλίδη. 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται: Με το γνωστό γκεμπελίστικο ύφος και το παρωχημένο χιούμορ που χαρακτηρίζουν το σύνολο των ανακοινώσεων απάντησε, μετά από δύο ημέρες, ο Δήμος Βόλου, στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μαγνησία» που αφορούσε στην πρόσληψη του επιστήθιου φίλου του Αχιλλέα Μπέου, Άκη Πέτρου στην υπηρεσία καθαριότητας με καθήκοντα οδοκαθαριστή.     

Χωρίς να αναφέρει τίποτα για την «ταμπακέρα» ο συντάκτης επαναλαμβάνει τις ίδιες ύβρεις και συκοφαντίες κατά του «Ομίλου Καρεκλίδη», οι οποίες έχουν ήδη απαντηθεί, τηρώντας κατά γράμμα τη ρήση «πες, πες κάτι θα μείνει».

Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να καταθέσουμε τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας στη δικαιοσύνη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρήθηκε η νομιμότητα για την σύναψη της συγκεκριμένης σύμβασης και οι υποχρεώσεις εκατέρωθεν από την υπηρεσία και τον υπάλληλο. 

Είμαστε υποχρεωμένοι επίσης να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση και αγωγή για τις συκοφαντικές αναφορές που περιλαμβάνει η κατάπτυστη ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή το δημοσίευμά μας.            

Στην περίπτωση που μας επιδικαστεί κάποιο ποσό ως αποζημίωση, θα το παραχωρήσουμε στον σύλλογο ατόμων που πάσχουν από το σύνδρομο της «συγγνωστής νομικής πλάνης» προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία και να αποκτήσουν αίσθηση του τι λένε και τι πράττουν.

Related

Sticky 3244780462578718783

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item