Υποτροφίες του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με Επιμελητήριο και Ξενοδόχους

Το   Ι . Ε . Κ  « ΔΗΜΗΤΡΑ »  με πολυετή εμπειρία στο τομέα της εκπαίδευσης, υιοθετώντας τις  πάγιες θέσεις του Επιμελητηρίου  Μαγνησίας  και...


Το  Ι.Ε.Κ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με πολυετή εμπειρία στο τομέα της εκπαίδευσης, υιοθετώντας τις  πάγιες θέσεις του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Μαγνησίας ότι:

α) Στη χώρα μας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατεύθυνσης των νέων ανθρώπων στα τεχνικά, τεχνολογικά επαγγέλματα ενώ, στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχει μία στρατηγική ώστε η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων να κατευθύνονται σε αυτά ενισχύοντας την προοπτική ανάπτυξης των αντίστοιχων κλάδων της οικονομίας.

β) Οι προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την προσδοκώμενη εξέλιξη του επιπέδου μόρφωσής τουανθρώπινου δυναμικού της 

αποφάσισε να παρέχει υποτροφίες για δωρεάν σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, σε υποψήφιους σπουδαστές – παιδιά οικογενειών που είναι μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Μαγνησίαςστις ειδικότητες: Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, Αγροτικά, Κομμωτική - ΑισθητικήΣχεδιαστής Μόδας, Προσχολική Αγωγή, Προπονητική, Διατροφής & ΔιαιτολογίαςSecurityΘεατρολογία, Μαγειρική τέχνη, Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική και Τουριστικά Επαγγέλματα.  

Η υποστήριξη των υποτροφιών από το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Ξενοδόχων ν. Μαγνησίας, να παρακολουθήσουν οι υπότροφοι τις σπουδές τους στο Ι.Ε.Κ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ»πάρθηκε με δεδομένο ότι ο φορέας, διαθέτει 30 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, με άρτιο επιστημονικό προσωπικό, σύγχρονες υποδομές και εγγυημένη απορροφητικότητα των αποφοίτων του από την αγορά εργασίας, αλλά και στην  συμβολή του στον κλάδο του Τουρισμού και της τοπικής οικονομίας, με την δημιουργία της Τουριστικής Ακαδημίας του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» στο Βόλο, η οποία βραβεύθηκε στα «Tourism Awards 2017» με το BRONZE AWARD.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 1Οκτωβρίου 2017 στα γραφεία του/της:

• Επιμελητήριου Μαγνησίας που βρίσκονται στη διεύθυνση Δημητριάδος 176υπεύθυνος: Φανούριος Παναγόπουλος, τηλ24210 94700 (επιλ. 5).
•  Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας που βρίσκονται στη διεύθυνση Γρ. Λαμπράκη & Σέκερη 1υπεύθυνος: Σίσσυ Τοπάλητηλ24210 20273.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από τα Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με βάση κοινωνικά κριτήρια, οικογενειακή κατάσταση, ανεργία κ.α.


Related

ΒΟΛΟΣ 4871997253273439865

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item