Ανδρουλάκη ψηφίζει ο Γιάννης Αναστασίου

Με δήλωσή του ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ - ΔΗΣΥ Γιάννης Αναστασίου, τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία του...


Με δήλωσή του ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ - ΔΗΣΥ Γιάννης Αναστασίου, τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Η αναγκαιότητα ο νέος φορέας της κεντροαριστεράς και της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας να πρωταγωνιστήσει και πάλι είναι αδήριτη.
Βασικές προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό, είναι ο σύγχρονος αξιόπιστος τολμηρός μεταρρυθμιστικός λόγος, η δημοκρατική συμμετοχική λειτουργία του νέου φορέα, η αξιοκρατία, μια νέα γενιά άφθαρτων προσώπων και στελεχών κάθε ηλικίας, που μπορούν να υπηρετήσουν αξιόπιστα τη νέα εποχή με ήθος, προοδευτικές αρχές και αξίες.
Όσοι μείναμε στα δύσκολα της εκλογικής κατάρρευσης του χώρου, δίδοντας μάχες ευθύνης για την παράταξη και τη χώρα, αφουγκραζόμενοι σήμερα τη κοινωνία πρέπει πιστεύω, να στείλουμε μήνυμα ουσιαστικής αλλαγής και πλειοψηφικής προοπτικής.
Συνεπής στις θέσεις μου για την αναγκαιότητα φυγής προς τα μπρός της δημοκρατικής παράταξης που δεν πρέπει ν’ αρκείται στα λίγα… αλλά να πρωταγωνιστεί, να συνθέτει και να συγκρούεται με λογικές διχασμού και λαϊκισμού, θεωρώ ότι, η υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή της Ελιάς και πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά, με τα οποία εκ νέου – χωρίς λευκές επιταγές – η κοινωνική μας βάση και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, μπορούν να προσδοκούν την ελπίδα και την ουσιαστική ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου.
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους -αν και ο μεγάλος αριθμός τους προσωπικά μου προκαλεί ερωτηματικά για κάποιους εξ’ αυτών γιατί το πράττουν- οι οποίοι είναι αυτονόητο για όλους μας ότι, θα δείξουν ήθος, άμιλλα και τον σεβασμό που αρμόζει στους χιλιάδες δημοκρατικούς πολίτες που θα τελικά και οι πρωταγωνιστές αυτής της εκλογικής διαδικασίας. Η επόμενη ημέρα πρέπει να βρει άλλωστε, τη Δημοκρατική Παράταξη ενωμένη χωρίς πληγές, ικανή να εμπνεύσει και πάλι τη κοινωνία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά.

Related

ΒΟΛΟΣ 6682690045464307701

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item