Προκάλεσαν φθορές στο ΕΑΚ και στη Νεάπολη - Μηνύσεις από τον Δήμο Βόλου

Μήνυση κατ΄αγνώστων κατέθεσε ο Δήμος Βόλου για φθορές στα δημοτικά γήπεδα ΕΑΚ και Νεάπολης που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας...


Μήνυση κατ΄αγνώστων κατέθεσε ο Δήμος Βόλου για φθορές στα δημοτικά γήπεδα ΕΑΚ και Νεάπολης που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου αναφέρει:
“Οι γνωστοί – άγνωστοι ανεγκέφαλοι προχώρησαν στη διάρκεια της νύχτας σε βανδαλισμούς σε βάρος της περιουσίας του Βολιώτικου λαού, προκαλώντας φθορές στα δημοτικά γήπεδα ΕΑΚ και Νεάπολης και αναγράφοντας υβριστικά συνθήματα ενός και εκτός των εγκαταστάσεων.
Η Δημοτική Αρχή υποχρεωμένη από το καθήκον της να προστατεύει τη δημοτική περιουσία προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων κατ’ αγνώστων και είμαστε βέβαιοι ότι οι φυσικοί αυτουργοί είναι θέμα λίγων ημερών να εντοπιστούν και να υποχρεωθούν να αναλάβουν τις συνέπειες των πράξεών τους.
Ωστόσο υπάρχουν οι κυρίως υπεύθυνοι, οι ηθικοί αυτουργοί, αυτοί που δηλητηριάζουν και διχάζουν την κοινωνία, για τα ιδιοτελή, κομματικά ή προσωπικά, συμφέροντά τους, με δηλώσεις και συγκεκριμένες ενέργειες, που χειραγωγούν και κατευθύνουν ανώριμους και φανατικούς σε εγκληματικές πράξεις.
Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να κινηθούν και προς αυτή την κατεύθυνση για τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων”.

Related

Sticky 8154277413541368039

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item