ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εναντίον κατάληψης ΤΕΡΜΙΤΑ

Εναντίον της κατάληψης Τερμίτα τάσσεται με ανακοίνωση της η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησιας με αφορμή την παρεμπόδιση της δημιουργίας πανεπιστημιακώ...


Εναντίον της κατάληψης Τερμίτα τάσσεται με ανακοίνωση της η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησιας με αφορμή την παρεμπόδιση της δημιουργίας πανεπιστημιακών κτιρίων στο σημειο πισω απο τα ΚΤΕΛ. Στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: 

Η  Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει δημόσια ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Το Σχέδιο Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Παλαιά Βόλου», στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (Πεδίον Άρεως), την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 2.00 το μεσημέρι. Θα μιλήσουν εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου και Φορέων της πόλης του Βόλου.

Το σχέδιο αφορά την ανέγερση δύο νέων κτιριακών εγκαταστάσεων, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του Δημοσίου στη Θεσσαλία, ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ, μετατρέπει ένα εγκαταλελειμμένο χώρο 19 στρεμμάτων σε Πανεπιστημιούπολη, αναβαθμίζει συνολικά τις υποδομές της πόλης, ενώ η απασχόληση εργαζομένων πολλών κλάδων στη διάρκεια των εργασιών για την υλοποίηση του  θα δημιουργήσει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία.

Καταδικάζουμε την προσπάθεια παρεμπόδισης του έργου, τις απειλές εναντίον τους και κάθε προσπάθεια επίθεσης εναντίον εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν μαζικά μέρος στην αυριανή εκδήλωση.

Related

ΒΟΛΟΣ 1550897344257226532

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item