Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Μαγνησίας στο πλευρό των κατοίκων της οδού Μαβίλη

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Μαγνησίας εκφράζει την αντίθεση του για την τοποθέτηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες...


Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Μαγνησίας εκφράζει την αντίθεση του για την τοποθέτηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές και απαιτεί άμεσα να «ξηλωθούν» εκείνες που ήδη λειτουργούν.
Είναι ξεκάθαρο ότι το σημερινό νομικό πλαίσιο δεν προστατεύει τους πολίτες της χώρας μας. Την ευθύνη έχουν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όπως επίσης και η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεχίζει να εφαρμόζει την ίδια πολιτική σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται αδειοδότηση από τη δημοτική αρχή και ότι υπάρχει ευνοϊκό νομικό πλαίσιο που έχει αποθρασύνει τις πολυεθνικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να τοποθετούν ανεξέλεγκτα τους σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας. 
Όπως και στο παρελθόν έτσι και σήμερα γίνεται εγκατάσταση κεραιών και πολλές φορές λειτουργούν σε μικρή απόσταση από σχολεία της πόλης μας όπως για παράδειγμα στις συνοικίες της Νεάπολης και Καραγάτς.  
Η διοίκηση του Συλλόγου πιστεύει ότι για να μπει ο φραγμός στην αυθαιρεσία των πολυεθνικών σε βάρος του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων της πόλης μας πρέπει να υπάρχει κοινωνική συμμαχία που θα ανατρέψει στην πράξη τέτοιες εγκληματικές ενέργειες απ’όπου και να προέρχονται. 
Πρόσφατα στην συνοικία του Καπακλί με τις συνεχόμενες κινητοποιήσεις ανέτρεψαν τη λειτουργία της κεραίας κινητής τηλεφωνίας. 
Το ίδιο πράγμα πρέπει να γίνει και στην συνοικία Καραγάτς στην οδό Μαβίλης που την περασμένη Τετάρτη ζήσαμε την ανεπίτρεπτη αντιμετώπιση των παραβρισκόμενών στη συγκέντρωση από την οικογένεια που για οικονομικούς λόγος επέτρεψαν  να τοποθετηθεί η κεραία.
 Και δεν φτάνει που για την «οικονόμα» τους δε λογάριασαν τους πολίτες και τους γείτονες της περιοχής όσον αφορά την τεράστια  ζημιά που θα προκαλέσει η λειτουργία της κεραίας αλλά πήγαν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, πατώντας με αυτοκίνητο τους διαδηλωτές. Αίσχος!!!  

Καλούμε τους συνταξιούχους της περιοχής να συμμετέχουν στην αυριανή συγκέντρωση, το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη στις 7:00 το βραδύ έξω από την συγκεκριμένη κατοικία στην οδός Μαβίλη. 

Related

ΒΟΛΟΣ 1668519546723718972

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item