Παρέμβαση Διαμαντένια για το κατάστημα Τράπεζας Πειριαώς στην Ν. Αγχίαλο

Το θέμα με το λουκέτο στην μοναδική τράπεζα που βρίσκεται στη Ν. Αγχίαλο που αποκλειστικά ανέδειξε το TheNewspaper.gr , φτάνει στο δημοτ...


Το θέμα με το λουκέτο στην μοναδική τράπεζα που βρίσκεται στη Ν. Αγχίαλο που αποκλειστικά ανέδειξε το TheNewspaper.gr, φτάνει στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου ύστερα από ερώτημα που απευθύνει στο Σώμα ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Θεολόγος Διαμαντένιας.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Κύριε Πρόεδρε,
οι Δημότες της Νέας Αγχιάλου είναι ανάστατοι μετά το άκουσμα της απόφασης της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να προβεί σε κλείσιμο του υποκαταστήματός της στη Νέα Αγχίαλο.
Αυτή η απόφαση θα επιφέρει πολλά αρνητικά αποτελέσματα στη καθημερινότητα των κατοίκων, αφού αποτελεί τη μοναδική εν λειτουργία Τράπεζα της Πόλης.
Τα επιχειρήματα , που μπορεί να αντιπαραθέσει ο καθένας απέναντι στην απόφαση της τράπεζας είναι πολλά. Πέρα της μοναδικότητάς της στη περιοχή, απευθύνεται σε πάνω από 4000 καταθέτες, εξυπηρετεί 7000 μόνιμους κατοίκους και πάνω από 15000 τους θερινούς μήνες.
Οι κάτοικοι θα πρέπει να μετακινούνται 20 Κm για τις συναλλαγές τους , επισκεπτόμενοι είτε το Βόλο , είτε τον Αλμυρό. Η μετακίνηση αυτή ειδικά για τους ηλικιωμένους θα είναι πολύ δύσκολη.
Η τράπεζα Πειραιώς ως συνέχεια της Αγροτικής Τράπεζας πρέπει να είναι παρούσα σε μία περιοχή που στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την οικονομία της στην γεωργική παραγωγή.
Κύριε πρόεδρε, για τους παραπάνω λόγους θεωρώ πως το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου πρέπει να αποφασίσει τη κατάθεση ενός ψηφίσματος διαμαρτυρίας προς τη Διοίκηση της Τράπεζας και να απαιτήσει τη διατήρηση του υποκαταστήματος στη Νέα Αγχίαλο.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3945399284500649421

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item