Χωρίς τραπεζικό υποκατάστημα κινδυνεύει να μείνει η Ν. Αγχίαλος

Ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό κατέθεσε σήμερα  Σάββατο 9-9-2017  ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος ,  σχετικά με τις πληροφορίες γι...


Ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό κατέθεσε σήμερα Σάββατο 9-9-2017 ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, σχετικά με τις πληροφορίες για τηναναστολή λειτουργίας του μοναδικού τραπεζικού υποκαταστήματος στη Ν. Αγχίαλο.

Στην ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας τονίζει τα εξής:

Ανησυχία έχουν προκαλέσει στην κοινωνία της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας οι πληροφορίες σχετικά με το κλείσιμο του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος στην περιοχή. Πρόκειται για υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, το οποίο σε μεγάλο βαθμό αντικατέστησε το υποκατάστημα Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος που λειτουργούσε στη Ν. Αγχίαλο. Η περιοχή κατοικείται από 7.000 μόνιμους κατοίκους, που εξυπηρετούνται σε καθημερινή βάση από το συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η περιοχή της Ν. Αγχιάλου επιπλέον αποτελεί και τουριστικό προορισμό, με τον πληθυσμό της να διπλασιάζεται, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, γεγονός που καθιστά επιτακτική τη συνέχιση της λειτουργίας του μοναδικού τραπεζικού υποκαταστήματος. Οι τοπικοί φορείς και οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την παρέμβαση των αρμοδίων προκειμένου να μην κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς που υπάρχει στην περιοχή και εξυπηρετεί τις τραπεζικές συναλλαγές του συνόλου τωνκατοίκων.

Ερωτάται οκ. Υπουργός:

1) Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι εν λόγω πληροφορίες;
2) Προτίθεται να παρέμβει, ώστε να μην σταματήσει η λειτουργία του μοναδικού τραπεζικού υποκαταστήματος που εξυπηρετεί την περιοχή της Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας;

Την ερχόμενη Τρίτη ο βουλευτής Μαγνησίας θα συναντηθεί στην Αθήνα με αρμόδια στελέχη της τράπεζας Πειραιώς για το συγκεκριμένα θέμα που απασχολεί έντονα την κοινωνία της Ν. Αγχιάλου.

Related

ΒΟΥΛΗ 7060516049144350329

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item