Στον Μητροπολητικό ναό Βόλου ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος

Στον  Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου  θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει την Κυριακή 1/10 ο  Θεοφ. Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφό...


Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει την Κυριακή 1/10 ο Θεοφ. Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος, Ιεράρχης της Εκκλησίας της Κύπρου. 

Ο κ. Χριστοφόρος βρίσκεται στη Μητρόπολή μας, στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων, που διοργανώνει η Ένωση Κυπρίων Μαγνησίας και η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, αφιερωμένων στη μνήμη του Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού. Για τον λόγο αυτό, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και των Μητροπολιτών Πάφου Χρυσάνθου, Κιτίου Μελετίου, Κυρηνείας Λαυρεντίου και των ανωνύμων κληρικών, προκρίτων και απλών ανθρώπων, που μαρτύρησαν στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1821. 

Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 30/9, στις 8μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, ο Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος θα ομιλήσει με θέμα «Εθνομάρτυρας Κυπριανός – Μαρτύριο και μαρτυρία». Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών «Το Εγγλεζονήσι», υπό τη δ/νση της κ. Στάσας Τζάλα. 


Related

ΒΟΛΟΣ 4172689102525249715

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item