Δήμος Βόλου σε Σαββελίδη: Χρησιμοποιεί τη θέση του για προσωπική προβολή

Επίθεση στον Σωκράτη Σαββελίδη εξαπολύει με ανακοίνωση του ο Δήμος Βόλου με αφορμή συνεντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου...

Επίθεση στον Σωκράτη Σαββελίδη εξαπολύει με ανακοίνωση του ο Δήμος Βόλου με αφορμή συνεντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου, αναφέροντας: 

Με ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε για τις πρωτότυπες και άκρως διαφωτιστικές απόψεις του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαβελλίδη, που φέρεται να διατύπωσε σε περιθωριακό, από πλευράς απήχησης, τοπικό ραδιόφωνο, αναφορικά με τους διευθυντές των σχολείων και συγκεκριμένα ότι καθήκον τους είναι όχι απλώς να τηρούν τους Νόμους, αλλά κυρίως να τους διδάσκουν. Και γνωρίζοντας τον βίο και την πολιτεία του, ως συνδικαλιστή, που υπηρέτησε, και συνεχίζει να το κάνει, ένα άθλιο και σάπιο πολιτικό σύστημα, μπορούμε να εικάσουμε ότι το περίφημο «δάσκαλε που δίδασκες και Νόμο δεν εκράτεις» προφανώς ελέχθη (και) για εκείνον.

Αντιπαρερχόμαστε τις «παλικαριές», που φέρεται να διατύπωσε, γιατί χρησιμοποιεί διαφορετική γλώσσα με τον κάθε συνομιλητή του. Δεν μπορούμε όμως να μην επισημάνουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του να χρησιμοποιεί τη θέση του, αλλά κυρίως τους μαθητές και τις ανάγκες τους, για την προσωπική του προβολή. Άλλωστε οι γραφικές φωτογραφίσεις του, παραμονές του αγιασμού, με κυβερνητικά στελέχη, αποτελούν αδιάψευστη μαρτυρία των επιδιώξεών του.

Οφείλουμε, πάντως, να τον ενημερώσουμε, καθώς η αναφορά του είναι για το Νόμο και την τήρησή του, ότι το σχετικό πρωτόκολλο  του καθορισμού σειράς προβαδίσματος ορίζεται σαφώς από την υπ’ αριθμόν 52749 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΦΕΚ αριθμός φύλλου 1488, τεύχος δεύτερο, 6 Οκτωβρίου 2006)

Ασφαλώς ανάγνωση γνωρίζει, ελπίζουμε ότι μπορεί και να αντιληφθεί τί ακριβώς ορίζεται.

Related

ΒΟΛΟΣ 7014988468881489291

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item