Αγιασμός στο τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Παρουσία της Διοίκησης, των προπονητών, αθλητών και γονέων πραγματοποιήθηκε  το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου,  στον κλειστό χώρο προπόνη...

Παρουσία της Διοίκησης, των προπονητών, αθλητών και γονέων πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, στον κλειστό χώρο προπόνησης στίβου, ο αγιασμός για τη νέα χρονιά.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στους αθλητές και στις αθλήτριες. Αναφέρθηκε στη λειτουργία του τμήματος κι όπως δήλωσε «είναι η έβδομη χρονιά λειτουργίας του τμήματος και σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία του ΣΕΓΑΣ, ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» είναι πρώτος σύλλογος στη Μαγνησία και μέσα στην πρώτη 10 άδα στη Θεσσαλία

Κάθε χρόνο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τα παιδιά.

Το τμήμα του στίβου παρ’ όλα τα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει γίνει πρότυπο μέσα στην ερασιτεχνική. Είναι ένα τμήμα που βοηθά όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής με την υποδομή  που έχει δημιουργήσει». 

Επίσης, αναφέρθηκε στη σπουδαία δουλειά των προπονητών (Παύλος Παρασκευόπουλος, Απόστολος ΒλαχάβαςΒάσω Κολλυμένου, Ελένη Σκουργιά, Δήμητρα Αηδονίδου) που έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι είναι μια ομάδα παιδαγωγών – προπονητώνκαι σε συνεργασία με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής (Δημήτρης Μπατζανός, Στέλιος Σταματίου, Γιώργος Τάκης) το τμήμα έχει να προσφέρει πολλά.

Όπως είπε «Θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Γίνεται σοβαρή δουλειά στο τμήμα από όλους κι αυτό αποδεικνύεται κι από την συνεχόμενη αύξηση των παιδιών κάθε χρονιά».

Ο έφορος, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και οι προπονητές, εύχονται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά!


Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 4292722040645671356

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item