Μείωση τελών καταστημάτων διεκδικεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το αίτημα της μείωσης τελών καταστημάτων στην παραλία του Βόλου έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΛΒ ο Πρόεδρος του Επιμελη...


Το αίτημα της μείωσης τελών καταστημάτων στην παραλία του Βόλου έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΛΒ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  Αριστοτέλης Μπασδάνης, μετά και το σχετικό έγγραφο αίτημα δεκαεπτά ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και άλλων επιχειρήσεων του παραλιακού μετώπου της πόλης προς τον φορέα, όπου ζητούσαν την παρέμβασή του, αλλά και την μεσολάβησή του ως προς το ζήτημα του ύψους των τελών χρήσης που καταβάλουν οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στην παραλία Βόλου στον ΟΛΒ Α.Ε., με σκοπό την αναπροσαρμογή αυτών στις τρέχουσες και επικρατούσες οικονομικές συνθήκες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, την τελευταία τριετία 2014-2017 οι επιχειρήσεις έχουν παρουσιάσει μία μείωση τζίρου κατά μέσο όρο, πάνω από 40%, ενώ η πλειοψηφία αυτών έχει ζητήσει ή έχει ακόμη και προχωρήσει σε μείωση των μισθωμάτων τους, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν στο δυσμενές, για την επιχειρηματικότητα, περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί.
Ένα σημαντικό βάρος που επωμίζονται οι επιχειρήσεις είναι τα τέλη χρήσης που καταβάλουν προς τον ΟΛΒ ΑΕ, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Μπασδάνης ζήτησε μείωση των τελών κατά 25%, γεγονός που κρίνεται πλέον επιτακτικό για την επιβίωση των επιχειρήσεων, καθώς αδυνατούν να αποπληρώνουν τις οφειλές και τα λειτουργικά κόστη στο σύνολό τους.

Related

ΒΟΛΟΣ 6032496661236519586

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item