Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού: Ανεπιθύμητοι οι φασίστες στην περιοχή μας

Ανεπιθύμητους χαρακτηρίζει τα στελέχη και τους οπαδούς της χρυσής Αυγής η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης στ...


Ανεπιθύμητους χαρακτηρίζει τα στελέχη και τους οπαδούς της χρυσής Αυγής η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης στην οποία αναφέρει:
Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας! Καταγγέλλουμε την παρουσία των στελεχών της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλου και Λαγού στην πόλη του Αλμυρού την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.
Συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι.
Οι εγκληματίες της χρυσής αυγής τέσσερα χρόνια μετά την ενέδρα θανάτου που επιχείρησαν σε πρωτοπόρους εργαζομένους και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, μένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Παίρνουν μάλιστα θάρρος από την στάση ανοχής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων (που φτάνουν μέχρι και στο ξέπλυμα τους πολλές φορές) , και προσπαθούν να ξεμυτίσουν πάλι από τα λαγούμια που είναι κρυμμένοι.

Το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να κρύψουν το εγκληματικό τους πρόσωπο και να φορέσουν τον μανδύα του κοινοβουλευτικού κόμματος, ενώ δεν διστάζουν να υποκριθούν τους αντισυστημικούς και να το παίξουν ακόμη και θύματα.
Αυτά σε εμάς δεν πιάνουν.
    Η πατρίδα μας είναι γεμάτη τόπους μαρτυρίου, ολοκαυτωμάτων από τη ναζιστική φασιστική θηριωδία.Οι αγρότες και τα άλλα λαϊκή στρώματα δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παρουσιαστεί  ο ναζισμός σαν "μια ακόμα ιδεολογία"και η Χρυσή Αυγή ως "ένα ακόμα κοινοβουλευτικό κόμμα". Είναι νοσταλγοί του Χίτλερ,των φασιστικών καθεστώτων που αιματοκυλισαν τους λαούς, πολιτικοι απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας,των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας.
Αποτελεί θράσος και υποκρισία να εμφανίζονται ως "πατριώτες" και να υψώνουν την ελληνική σημαία με τους αγκυλωτούς σταυρούς στα χέρια.
Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση στους απόγονους των συνεργατών των ΝΑΖΙ τους σημερινούς νεοΝΑΖΙ από το να τους ξερνάει στον απόπατο ο ίδιος ο κλάδος. Αυτή πρέπει να είναι η αντιμετώπισή τους, η τύχη που τους πρέπει σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε γειτονία.

Ούτε στον Αλμυρό Ούτε Πουθενά, Μπλόκο στους Φασίστες σε κάθε γειτονιά. Να μην βρίσκουν σπιθαμή να σταθούν.

Συνάδελφοι,

Είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες, Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, η διαπλοκή της με εργολάβους, με εφοπλιστές, με βρώμικους κύκλους, με μαφιόζους και εγκληματικά κυκλώματα, η διαπλοκή της με τον σάπιο κρατικό μηχανισμό και δυνάμεις καταστολής, δεν είναι τυχαία γεγονότα. Ανάλογα έδρασαν όλες οι ναζιστικές - φασιστικές συμμορίες σε όλο τον κόσμο. Όπως οι ναζιστές σφαγείς του Χίτλερ, όπως οι φασίστες δολοφόνοι του Μουσολίνι. Οι φασίστες χρυσαυγίτες οργανώνονται και εκπαιδεύονται για να δρουν ενάντια στο λαό, στη νεολαία και τους αγώνες τους.

Οι σάπιες ναζιστικές ιδέες τους εκφράζονται μόνο με εγκληματικές ενέργειες. Γιατί έχουν ως θεωρία το ρατσισμό και καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους εργαζόμενους, ανάμεσα στους λαούς.

Είναι αντικομμουνιστές, γιατι μισούν το εργατικό - λαϊκό κίνημα που παλεύει ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα. Γιατί υπερασπίζονται την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, το καπιταλιστικό σύστημα, που έχει για νόμο το κέρδος όπως κι αν βγαίνει, που έχει για ιδανικό το "ο θάνατός σου η ζωή μου".
Επιτίθενται σε εργάτες, μετανάστες και Ελληνες, γιατί υπερασπίζονται τα αφεντικά, την εξουσία τους και τα κέρδη τους, ενώ την ίδια ώρα εκμεταλλεύονταν και οι ίδιοι μετανάστες. Γιατί είναι το ακραίο πρόσωπο του βάρβαρου και σάπιου συστήματος. Είναι τα μαντρόσκυλα των εκμεταλλευτών που τα αμολάνε και τα μαζεύουν ανάλογα πως τους βολεύει.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2583221254350553836

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item