Ευχαριστήρια Λειτουργία τελέστηκε στον Βόλο παρουσία αντιγράφου της εικόνας της Παναγίας Ακρωτηριανής.

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου (22/8 π.η.) παραμονή της αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κατά το πάτριο εορτολόγιο, πραγματ...


Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου (22/8 π.η.) παραμονή της αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κατά το πάτριο εορτολόγιο, πραγματοποιήθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Βόλο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γ.Ο.Χ. Δημητριάδος κ. Φωτίου, παρουσία πιστού αντιγράφου της Εικόνος της Παναγίας Ακρωτηριανής Σερίφου. Το αντίγραφο της εικόνας, έφερε η διασωθείσα από πτώση ελικοπτέρου το περασμένο διάστημα, Βασιλική Πλεξίδα, με σκοπό να τελέσει ευχαριστήρια Λειτουργία προς την Παναγία μας και να προσκυνήσουν οι πιστοί τη Χάρη της. Κατά την ώρα του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε λιτανεία πέριξ του Ιερού Ναού.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, ακολούθησε κέρασμα στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού, όπου η αδελφή μας Βασιλική, μίλησε για το θαύμα το οποίο έζησε, στους προσκυνητές οι οποίοι προσήλθαν από Βόλο και Λάρισα.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου (23/8 π.η.), ανήμερα της εορτής της αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τελέστηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γ.Ο.Χ. Δημητριάδος κ. Φώτιον, στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου παρουσία πλήθους πιστών.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 8122880218328062820

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item