Και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Μαγνησίας στη ΔΕΘ

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Μαγνησίας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που διοργανώνει η ΓΣΕΕ το ...


Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Μαγνησίας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που διοργανώνει η ΓΣΕΕ το ερχόμενο Σάββατο, ημέρα ομιλίας του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Δυό χρόνια διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν αρκετά για να αποκαλυφθούν και καταπέσουν τα τερατώδη προεκλογικά ψέματα του κ. Τσίπρα, από το ίδιο βήμα της ΔΕΘ.

 Δυό χρόνια μετά, ούτε τα μνημόνια σκίστηκαν, ούτε οι μισθοί και οι συντάξεις αποκαταστάθηκαν, ούτε οι εργασιακές συνθήκες γαλέρας στον Κλάδο μας άλλαξαν.

Χιλιάδες συνάδελφοί μας, βιώνουν καθημερινά τι σημαίνει, στην πράξη, ο «εργασιακός παράδεισος» που είχε υποσχεθεί ο Πρωθυπουργός. Ανεργία, υποαπασχόληση, μαύρη εργασία, καταβολή μισθών κατά βούληση των εργοδοτών, πιέσεις και εκβιασμοί, συνθέτουν τον σύγχρονο εργασιακό Μεσαίωνα, που ο μνημονιακά μεταλλαγμένος Πρωθυπουργός καμώνεται πως δεν βλέπει.

Τα νομοθετικά ημίμετρα της κας Αχτσιόγλου, σαφώς περιορισμένης ισχύος και πάντως μακράν απέχοντα από του να θεωρηθούν πραγματικά μέτρα, δεν είναι παρά «προπέτασμα καπνού» μπροστά στα όσα σκληρότερα ακόμη έρχονται με την επικείμενη τρίτη αξιολόγηση. 

Στον μνημονιακό κατήφορο της Κυβέρνησης πρέπει να βάλουμε τέρμα, και αυτό θα διατρανώσουμε με τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, στη ΔΕΘ.

 

Η μετάβαση στη Θεσσαλονίκη θα γίνει με πούλμαν, που θα ξεκινήσουν στις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου/, μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου.

 

Related

ΒΟΛΟΣ 6261467771186806330

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item