Στο Κατάρ το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ  θα πραγματοποιήσουν από τις  11  έως  19 Οκτωβρίου 2017  ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος...


Επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ θα πραγματοποιήσουναπό τις 11 έως 19 Οκτωβρίου 2017 ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις της Αρχιεπισκοπής του Κατάρ εν΄ όψη της Εορτής του τοπικού Αγίου Ισαάκ του Σύριου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συναντηθούν με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο του Κατάρ κ.κ. Μακάριομε τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Κατάρ κ. Κωνσταντίνο Ορφανίδη, με τον Υπουργό Τουρισμού, τον Υπουργό Ανάπτυξης και μεγάλων έργων, τον Δήμαρχο της Ντόχας, τα Ελληνικά σχολεία, με Ελληνικές και Κυπριακές κατασκευαστικές εταιρίες, με εισαγωγικές εταιρίες τροφίμων και ενδυμάτων και θα προσπαθήσει να εξάγει πηλιορείτικα προϊόντα όπως ελιές, λάδι, φρούτα, αρωματικά φυτά, μέλιπέτρες Συκής και Νεοχωρίου και πολλά ακόμη προϊόντα.

Θα συναντηθούν με τον διευθυντή του καναλιού AlJazeera κ. Abdulla Alnajjar για την τουριστική προβολή του Πηλίου το έτος 2018.

Επίσης το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα συμμετέχει στο Κατάρ σε όλες τις εκθέσεις τουρισμού και παραδοσιακών προϊόντων καθώς και σε παραδοσιακά φεστιβάλ με χορευτικά συγκροτήματα στο KataraCultural Village που πραγματοποιεί η ΚαταριανήΚυβέρνηση κάθε χρόνο.

 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου δήλωσε:
«Ενισχύουμε τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομογένειας σε όλο τον κόσμο και προωθούμε τα παραδοσιακά προϊόντα για την ενίσχυση των παραγωγών του 

Πηλίου και του τουρισμού.»

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2470077676738706788

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item