Συνάντηση Διοίκησης του ΕΣΒ με το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ζητήματα που αφορούν τη  λειτουργία, αλλά και τα προβλήματα της τοπικής αγοράς,  βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν τα μέλη της ...


Ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία, αλλά και τα προβλήματα της τοπικής αγοράς, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν τα μέλη της νέας Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας το απόγευμα της Τετάρτης 30 Αυγούστου. 

Ο νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Απόστολος Οντόπουλοςευχαριστώντας τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων την άριστη συνεργασία που είχε όλα τα χρόνια και θα συνεχίσει να έχει ο ΕΣΒ με τον φορέα. 

Τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου ενημέρωσαν την Διοικητική Επιτροπή για την θέση που λαμβάνει αναφορικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές κι αυτή δεν είναι παρά η λειτουργία τριών αντί επτά θεσμοθετημένων (2 Κυριακές την περίοδο των Χριστουγέννων και 1 του Πάσχα) τονίζοντας ότι η Διοίκηση εκτελεί πάντα τις αποφάσεις των μελών του ΕΣΒ. 

Παράλληλα, η νέα Διοίκηση ενημέρωσε για την καμπάνια στήριξης τοπικών επιχειρήσεων που ξεκινά άμεσα από τον Σύλλογο, όπως και έρευνα για τρέχοντα ζητήματα που θα δρομολογηθούν στο μέλλον. 

Η ενίσχυση του τουρισμού, αλλά και ενέργειες που στοιχειοθετούν κάτι τέτοιο, όπως η εγκατάσταση μηχανημάτων στο κέντρο της αγοράς που θα λειτουργούν ως info kiosksείναι ακόμη μία από τις ενέργειες που θα ενεργοποιηθούν στο άμεσο μέλλον με την στήριξη του Επιμελητηρίου. 

Τέλος, ο ΕΣΒ αναλαμβάνει δράση και σε συνεργασία με όλους τους φορείς θα δρομολογήσει την υλοποίηση εκδηλώσεων ενόψει Χριστουγέννων, ενώ για το θέμα θα έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες και με το Δήμο Βόλου. 

Σημειώνεται τέλος, ότι εκτός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Απόστολο Οντόπουλο, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο αναπλ. Οικονομικός Επόπτης του Συλλόγου κ. Μάξιμος Ζάντζοςο κ. Κώστας Αβαριτσιώτηςέφορος και η κ. Ελλη Σαμουηλίδη, μέλος.

Related

ΒΟΛΟΣ 6095844906682074309

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item