Με τη Φώφη ο Α. Βούλγαρης - Αιχμές για τον Πάνο Σκοτινιώτη, καλά λόγια για Μπέο (βίντεο)

Στη διάθεση του νέου προέδρου της Κεντροαριστεράς έθεσε τον εαυτό του σήμερα ο πρώην Υπουργός Αλέκος Βούλγαρης, μιλώντας στην εκπομπή το...


Στη διάθεση του νέου προέδρου της Κεντροαριστεράς έθεσε τον εαυτό του σήμερα ο πρώην Υπουργός Αλέκος Βούλγαρης, μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA.
Ο κ. Βούλγαρης δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τη Φώφη Γεννηματά για πρόεδρο του νέου φορέα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα "κόλλημα" με τις καρέκλες, αλλά θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του νέου φορέα, και αν γίνουν εκλογές με σταυρό προτίμησης, θα μπορούσε ακόμα και να είναι υποψήφιος ξανά, αφού δεν εκτιμά ότι έκλεισε ο κύκλος του στην πολιτική ζωή του τόπου. Ο Αλέκος Βούλγαρης είναι 72 ετών σήμερα, ενώ έχει θητεύσει ως ειδικός γραμματέας στο ΥΠΕΧΩΔΕ, ως Υφυπουργός Μεταφορών και ως Δήμαρχος του Βόλου.
Ο κ. Βούλγαρης μάλιστα κατήγγειλε ένα σύστημα στο ΠΑΣΟΚ το οποίο τον πολέμησε και τον έβγαλε από τη μέση, ανώ ήταν εκλεγμένος δήμαρχος. "Τελικά δεν ήταν επιτυχημένη επιλογή" υπογράμμισε για τον Πάνο Σκοτινιώτη, του οποίου υπήρξε προκάτοχος στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου. "Ο πολιτικό κρίνεται εκ του αποτελέσματος πάντα" σχολίασε με νόημα, δείχοντας την ήττα Σκοτινιώτη από τον Α. Μπέο.
Για τη νέα δημοτική αρχή δήλωσε: "Έχουν γίνει και καλά και κακά πράγματα. Ξεχωρίζοντας τις εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, οι οποίες φέρνουν επισκέπτες στην πόλη".


Δείτε το βίντεο:


Related

ΒΟΛΟΣ 1686935930451997093

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item