Υπέρ του συλλαλητηρίου ενάντια στον ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησιας ξεκαθαρίζει οτι συμπαραστέκεται σε όσους θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο εναντίον της νέας ομάδας ΒΟΛΟΣ...

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησιας ξεκαθαρίζει οτι συμπαραστέκεται σε όσους θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο εναντίον της νέας ομάδας ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ αναφέροντας:

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 7 μμ διοργανώνεται στο Μνημείο των Ηρώων στην παραλία απέναντι από το Πανεπιστήμιο, συλλαλητήριο από τις διοικήσεις και τους συνδέσμους φιλάθλων των δύο μεγαλύτερων αθλητικών σωματείων της πόλης μας, της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου.

Η κινητοποίηση στρέφεται εναντίον της απόφασης της σημερινής διοίκησης του Δήμου Βόλου να παραχωρήσει αθλητικούς χώρους και άλλες σχετικές υποδομές της πόλης μας σε μια ξενόφερτη ομάδα που εμφανίστηκε στον Βόλο από το πουθενά, προκειμένου να διασπάσει τον φίλαθλο κόσμο και να εξυπηρετήσει ιδιοτελείς σκοπιμότητες προσωπικού και μικροπολιτικού χαρακτήρα, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Η συγκέντρωση και πορεία της Παρασκευής διαμαρτύρεται για την απόφαση της ΕΠΟ να νομιμοποιήσει την παρουσία αυτής της ομάδας, ( της Πύδνας Πιερίας δηλαδή, που μετονομάστηκε σε ΝΠΣ) στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, και καλεί την διοίκηση της ΕΠΟ να επανεξετάσει την απόφασή της.

Θεωρούμε δίκαιη την κινητοποίηση και τα αιτήματα των δύο ιστορικών σωματείων, του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου, που τόσα πολλά έχουν προσφέρει στον αθλητισμό και στην γενικότερη κοινωνική ζωή της πόλης μας.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν το συλλαλητήριο συμμετέχοντας σε αυτό.

Related

ΒΟΛΟΣ 9217992497463642729

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item