Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για αποκατάσταση δρόμου στον Κισσό

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την αποκατάσταση του ...


Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την αποκατάσταση του δρόμου στον Κισσό Πηλίου.
Διαρκές αίτημα των κατοίκων του Κισσού παραμένει η αποκατάσταση του δρόμου στην είσοδο του Κισσού, ο οποίος είχε υποστεί κατολίσθηση εδώ και αρκετούς μήνες. O κοινοτικός σύμβουλος  κ. Αλμπάνης επισημαίνει πως πριν δύο (2) έτη έγινε κατολίσθηση μέρους οδοστρώματος στην είσοδο του χωριού, η οποία και αποτέλεσε εμπόδιο στην πρόσβαση. Για να επιβιβασθούν δε οι κάτοικοι σε λεωφορείο, είναι αναγκασμένοι να περπατήσουν πάνω από ένα (1) χιλιόμετρο. Ο δρόμος είναι κλεισμένος για τα λεωφορεία από 28/4/17 και οι μαθητές πηγαίνουν με τα πόδια στο δέλτα Κισσού, ώστε να μεταβούν στην Τσαγκαράδα.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζητά να αποπερατωθεί άμεσα η επισκευή της ζημιάς, δεδομένου ότι ξεκίνησε η νέα σχολική περίοδος.

Related

ΒΟΥΛΗ 6921939857882960718

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item