Εκδήλωση του ΚΚΕ στο Τρίκερι

Η Τομεακή Επιτροπή Βόλου διοργανώνει εκδρομή – εκδήλωση στο Τρίκερι την  Κυριακή 1 Οκτωβρίου, με ώρα αναχώρησης 10 το πρωί από το λιμάνι του...


Η Τομεακή Επιτροπή Βόλου διοργανώνει εκδρομή – εκδήλωση στο Τρίκερι την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, με ώρα αναχώρησης 10 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου. Η μετάβαση θα γίνει με καραβάκι και το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία, μουσικό αφιέρωμα και ξενάγηση στο νησί. Θα αποπλεύσουμε από το νησί στις 5 το απόγευμα.  

 

Με την επίσκεψή μας στο Τρίκερι και την εκδήλωση στο μνημείο της Κ.Ε. του Κόμματός μας,

 

τιμάμε τις περίπου 5.000 εξόριστες γυναίκες, κάποιες μαζί με τα παιδιά τους, γυναίκες κομμουνίστριες αλλά και ΕΑΜίτισσες αγρότισσες, εργάτριες, γυναίκες από όλα τα λαϊκά στρώματα, τις αλύγιστες της ταξικής πάλης, που στάθηκαν όρθιες απέναντι στους εκβιασμούς, τις απειλές, τους βασανισμούς. 

 

τιμάμε τις γυναίκες, που επιστράτευαν όλες τους τις δυνάμεις, φυσικές, πνευματικές, ψυχικές, για να αντέξουν στον πόλεμο της σωματικής και ηθικής εξόντωσης, γιατί δεν πρόδωσαν, δεν αποκήρυξαν το ΚΚΕ και το ΔΣΕ, επέλεξαν να στηρίξουν άμεσα ή έμμεσα την ένοπλη ταξική πάλη για ένα πραγματικά φωτεινό μέλλον για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

 

τιμάμε το παράδειγμά τους που είναι οδηγός για τη σύγχρονη πάλη μας. 

 

Δηλώσεις συμμετοχής στις Κομματικές Οργανώσεις και στο τηλέφωνο 24210-33200, έως τις 28 Σεπτέμβρη.

Related

ΒΟΛΟΣ 1067509377640851209

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item