Ο Βολιώτης που είναι το απόλυτο φαβορί για το NOMADS του ΑΝΤ1

Άλλος ένας Βολιώτης θα συμμετάσχει σε ριάλιτι επιβίωσης. Πρόκειται για τον πρωταθλητή κολύμβησης Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος θα συμμετ...


Άλλος ένας Βολιώτης θα συμμετάσχει σε ριάλιτι επιβίωσης. Πρόκειται για τον πρωταθλητή κολύμβησης Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος θα συμμετάσχει στο NOMADS του ΑΝΤ1, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου.
Ο Λευτέρης Παρασκευάς γεννήθηκε στον Βόλο, το 1075. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως κομμωτής σε κινηματογραφικές παραγωγές κι επίσης, διαθέτει το δικό του κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας. Είναι παντρεμένος κι έχει έναν γιο 2 ετών.
Πρώην πρωταθλητής κολύμβησης και μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης, ο Λευτέρης είναι παίκτης water polo εδώ και 30 χρόνια περίπου και ενεργός παίκτης της Νίκης Βόλου.
Η πορεία του ως τριαθλητή ξεκίνησε το 2011, όταν συμμετείχε στον πρώτο αγώνα τριάθλου, το Ironman-Bolton. Ακολούθησαν κι άλλοι αγώνες όπως το Celtman, το Ultraman, παράλληλα με πολλούς τοπικούς αγώνες τριάθλου και αγώνες κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης. Ο Λευτέρης αντιμετώπιζε πάντοτε τις αθλητικές δοκιμασίες στις οποίες συμμετείχε ως ευκαιρίες για ευαισθητοποίηση του κοινού και συγκέντρωση πόρων για φιλανθρωπικές οργανώσεις που στηρίζουν το έργο ιδρυμάτων με επίκεντρο το παιδί. 

Related

Sticky 2436577087333287223

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item