Έξαλλος ο Γ. Αναστασίου με το δημοσίευμα του TheNewspaper.gr

To παραπολιτικό σχόλιο του TheNewspaper.gr κοινοποίησε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά και προκάλεσε… αντιδράσεις σε στελέχη του τοπικού ...


To παραπολιτικό σχόλιο του TheNewspaper.gr κοινοποίησε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά και προκάλεσε… αντιδράσεις σε στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Τα τηλέφωνα μάλιστα όπως μαθαίνουμε έπεφταν βροχή στη Χαριλάου Τρικούπη για να ζητήσουν διευκρινίσεις για το ενδεχόμενο ο Σπύρος Καρανικόλας να είναι υποψήφιος στη Μαγνησία.
Ο ίδιος νωρίτερα ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε το γεγονός, μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA.
Ο πολιτευτής του κόμματος Γιάννης Αναστασίου έγραψε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
Ο κ. Ανδρέας Τσουνής ως σύζυγος της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, νομίζω είναι υποχρεωμένος να είναι δύο φορές πιο προσεκτικός από όλους μας στις αναρτήσεις του στο F που θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν.  
Θεωρώ ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Μαγνησία, ότι, η σημερινή του ανάρτηση, μειώνει τα στελέχη που μετείχαν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο νομό Μαγνησίας, δίνοντας στα δύσκολα τη μάχη ευθύνης για τον τόπο και επιβίωσης της παράταξης.
Ο καθένας βεβαίως δικαιούται αλοίμονο να έχει τις παρέες, τις συμπάθειες και τις πολιτικές του προτιμήσεις για στο παρόν και το μέλλον... αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παλαιοκομματικές λογικές μέσω του F θα καθοδηγήσουν, ή θα υποδείξουν τους "εκλεκτούς" για την ψήφο των πολιτών όταν έρθει εκείνη η ώρα. Οι πολίτες κρίνουν, ουδείς άλλος.
ΥΓ: Καθώς πέραν της ιδιότητας του πολιτικού στελέχους έχω και αυτή του δημοσιογράφου, επισημαίνω, ότι, τα επικοινωνιακά καμώματα οποιουδήποτε φέρελπι πολιτικού προσώπου, ή τοπικού καναλάρχη στην περιοχή, είμαι υποχρεωμένος πρωτίστως σεβόμενος την δημοσιογραφική μου πορεία και τους δημοκρατικούς μου αγώνες σε αυτή τη πόλη, να τα επισημαίνω και θα το κάνω.

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 431068318033178

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item