Τη Δευτέρα φιλικό με την Αιγυπτιακή Wadi Degla(SC)

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού της ομάδας μας  με την Αιγυπτιακ...

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού της ομάδας μας  με την Αιγυπτιακή Wadi Degla(SC). Το φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Avaris .

 

Οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι την Κυριακή, όπου και θα διανυκτερεύσουν.

 

Η Αιγυπτιακή ομάδα βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου και προετοιμάζεται από τις 25 Αυγούστου, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν μία δυνατή ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

 

Η Wadi Degla ιδρύθηκε το 2002 και πήρε το όνομα από την εταιρία real estate του ιδιοκτήτη της Μαγκέντ Σαμί. Παρότι αριθμεί μόλις 15 χρόνια ιστορίας αποτελεί δύναμη του Αιγυπτιακού ποδοσφαίρου. Συμμετείχε τον τελικό κυπέλλου του 2013, γνωρίζοντας την ήττα από την Ζάμαλεκ. Βασικός της στόχος είναι η αξιοποίηση των ταλέντων, διαθέτοντας μιας από τις κορυφαίες ακαδημίες με συνεργασία με την Άρσεναλ, αλλά και με τις ακαδημίες του Ζαν Μάρκ Γκιγιού της Ακτής Ελεφαντοστού.

 

Ανέβηκε κατηγορία το 2010, έχοντας συνεχής παρουσία στην μεγάλη κατηγορία της χώρας. Στα αξιοσημείωτα ο δανεισμός του Γάλλου άλλοτε άσου της Τσέλσι Φλοράν Μαλουντά τον Ιανουάριο του 2016.. Εδρεύει στο Κάιρο και αγωνίζεται στο γήπεδο της 30ης Ιουνίου(30.000 χωρητικότητα).


Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2118048873782635950

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item