Ο πρωτεργάτης της κατοχύρωσης της Φέτας στη «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του ASTRA

Με τον πρωτεργάτη της κατοχύρωσης της Φέτας στην Ε.Ε, ως ΠΟΠ προϊόν, κ. Εμμανουήλ Ανυφαντάκη , κάνει πρεμιέρα αύριο Τρίτη 3 Οκτωβρίου ...


Με τον πρωτεργάτη της κατοχύρωσης της Φέτας στην Ε.Ε, ως ΠΟΠ προϊόν, κ. Εμμανουήλ Ανυφαντάκη, κάνει πρεμιέρα αύριο Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 στις 22:30,  η εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του Astra, ζωντανά από το στούντιο του σταθμού στη Λάρισα, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Αγροτική έκφραση κ. Χρήστος Αθανασιάδης.
O κ. Ανυφαντάκης, είναι ομότιμος καθηγητής Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τέως Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος Ελλάδος επί 25 χρόνια και όπως προαναφέρθηκε ήταν ο πρωτεργάτης της χώρας μας για την κατοχύρωση της Φέτας στην Ε.Ε.
Η αυριανή παρουσία του κ. Ανυφαντάκη στη «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και τον προσεχή Δεκέμβριο, αναμένεται αν έρθει στη βουλή, προς επικύρωση, η συμφωνία της CETA και έτσι οι απόψεις του ανθρώπου που γνωρίζει όσο λίγοι το θέμα και το πρόβλημα του εθνικού μας προϊόντος, είναι βαρύνουσας σημασίας.      
Στο αυριανό πάνελ της εκπομπής, μαζί με τον κ. Ανυφαντάκη, θα είναι και ο συντοπίτης μας κ. Γιώργος Εμμανουήλ, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Δικτύου Φορέων και Πολιτών Stop, ttip, ceta, tisa στο Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Φορέων ‘Seattle to Brussels’.
Τέλος να σημειωθεί ότι στην αρχή της αυριανής εκπομπής, θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες πληροφορίες για τις πληρωμές των γεωργών και κτηνοτρόφων της χώρα μας, που αναμένονται να γίνουν το προσεχές διάστημα.

Για τους εκτός Θεσσαλίας φίλους αγρότες, μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την εκπομπή, μέσω ίντερνετ, στο www.astratv.gr

Related

MEDIA 2992157540252987288

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item