Δριμύ κατηγορώ Μπέου σε Αγραφιώτη για τις καταγγελίες

Νέο επεισόδιο στις εκρηκτικές σχέσεις μεταξύ Άγγελου Αγραφιώτη και Αχιλλέα Μπέου, ύστερα από τις καταγγελίες που έκανε ο τέως πρόεδρος...


Νέο επεισόδιο στις εκρηκτικές σχέσεις μεταξύ Άγγελου Αγραφιώτη και Αχιλλέα Μπέου, ύστερα από τις καταγγελίες που έκανε ο τέως πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου.
Ο κ. Μπεος απάντησε με ανακοίνωση που εξέδωσε:
Για πολλοστή φορά με τρόπο αήθη και άκρως συκοφαντικό ο Άγγελος Αγραφιώτης προσπαθεί να με εμπλέξει στα τυχοδιωκτικά παιχνίδια του στην πολιτική και βεβαίως για το λόγο αυτό θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης και να αποδείξει τα όσα ψευδή «καταγγέλλει».
Αν και σημασία δεν έχει τι λέγεται, αλλά ποιος τα λέει, εν τούτοις και επειδή η νέα αυτή εμφάνιση πλήττει κυρίως ευαίσθητες και ανυπεράσπιστες παιδικές ψυχές και υπονομεύει ένα ολόκληρο ίδρυμα, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει, σαν γραφικό, το συγκεκριμένο άτομο. Δυστυχώς, όμως, στην μικροπολιτική και αντικοινωνική αυτή συμπεριφορά παραπλανά και χρησιμοποιεί και τους δημοσιογράφους που του εξασφαλίζουν μια δημοσιότητα εντελώς δυσανάλογη με την σημασία που έχει.
Επί της ουσίας τώρα και σε ό,τι αφορά θα μπορούσα εύκολα να εκμεταλλευτώ ένα ατυχές περιστατικό, αφού το γνώριζα, από την ώρα – πριν 15 με 20 ημέρες -  που οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος λειτουργώντας με εξαιρετική συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα ενημέρωσαν τις αρμόδιες Αρχές (Εισαγγελία και Αστυνομία) που ήδη έχουν επιληφθεί, αλλά φυσικά δεν το έπραξα γιατί δεν είμαι Αγραφιώτης να εκλιπαρώ για λίγη δημοσιότητα, ανεξαρτήτως του κόστους και του πόνου που σε αυτά παιδιά προκαλούνται.
Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ για το εκλεκτό τους στέλεχος και να φροντίσουν να τον καμαρώσουμε και στο εκλογικό τους ψηφοδέλτιο…

Related

Sticky 6556173861186901238

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item