Φιλόπτωχος Αδελφότητα Βόλου: Αναπόδεικτες οι καταγγελίες Αγραφιώτη

Καταδικάζει ως αναπόδεικτες τις καταγγελίες του πρώην προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου, Άγγελου Αγραφιώτη, το Δ.Σ. της Φιλοπτώχου Αδε...


Καταδικάζει ως αναπόδεικτες τις καταγγελίες του πρώην προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου, Άγγελου Αγραφιώτη, το Δ.Σ. της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου.
Σε σχετική ανακοίνωσή της επισημαίνει – μεταξύ άλλων – ότι εκθέτουν τους ανήλικους τροφίμους, αλλά και την πολύχρονη ιστορία του Ιδρύματος, ενώ προειδοποιεί, για προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Το Διοικητικό συμβούλιο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου καταδικάζει την προσπάθεια σύνδεσης των μελών της με αναπόδεικτες και ανυποστήρικτες δηλώσεις – καταγγελίες τη δεδομένη χρονική στιγμή που εκθέτουν παρανόμως και πρωτίστως τους ανήλικους τροφίμους του Ιδρύματος, αλλά και την πολύχρονη ιστορία αυτού.
Οι καταγγελίες δεν πρέπει να γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού με press conference στα ΜΜΕ , αλλά ενώπιον της Εισαγγελίας και για το αν ευσταθούν αποφαίνεται τελεσιδίκως η Δικαιοσύνη.
Το Διοικητικό συμβούλιο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να αναφέρεται δυσφημιστικά στην ΦΑΒ και στα μέλη της και επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων της Αδελφότητος και των μελών της ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων.

Related

ΒΟΛΟΣ 2945496191839398722

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item