"Ταφόπλακα" στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου έβαλε ο υπουργός Σπίρτζης

Με πρότυπο την Πάρο και την Κρήτη συνέστησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, να πορευτούν οι επιχειρηματίες του το...Με πρότυπο την Πάρο και την Κρήτη συνέστησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, να πορευτούν οι επιχειρηματίες του τουρισμού και οι ξενοδόχοι της Θεσσαλίας. Ο Χ.Σπίρτζης αναφέρθηκε στην έλλειψη συνεργασίας με τους ξενοδόχους της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας για το έργο αναβάθμισης του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου.
«Είπε η Ελενα (Κουντουρά) πριν για το αεροδρόμιο της Πάρου. Έγινε έτσι ακριβώς όπως το είπε. Τί ξέχασε να πει: Ξέχασε να πει ότι το αεροδρόμιο της Πάρου δεν έγινε μ’ ένα ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο, έγινε με δωρεά. Και έγινε δωρεά από εταιρείες. Κι έγινε με δωρεά από εταιρείες που θα κέρδιζαν απ’ αυτή την υποδομή. Οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας είναι εδώ; Γιατί είχαμε κάνει αντίστοιχη κουβέντα για το αεροδρόμιο της Αγχιάλου και χαθήκατε. Να τα πούμε όποτε θέλετε.»
Ο Υπουργός Υποδομών τόνισε ότι οι επιχειρήσεις που κερδίζουν από συγκεκριμένες υποδομές, πρέπει να βοηθήσουν στον καιρό της κρίσης – πόσο μάλλον αν αυτή η υποδομή είναι ολοκληρωμένη – στη λειτουργία αυτής της υποδομής για να έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε.
«Πρέπει οι τουριστικές επιχειρήσεις από ένα μέγεθος και πάνω σε τέτοιες υποδομές να εισφέρουν. Στο αεροδρόμιο της Κρήτης, πάλι με δωρεές για τα 6 χρόνια μέχρι να γίνει το Καστέλι, στο παλιό αεροδρόμιο, έχουμε πλήρη ανακατασκευή του αεροδρομίου και 3.500 τετραγωνικά μέτρα επέκταση. Δεν είναι κακό αυτό. Κάποιες επιχειρήσεις θα κερδίσουν απ’ αυτό, πολλά λεφτά. Πρέπει να μάθουν να εισφέρουν ένα μέρος των κερδών.»
«Να δεσμευτούμε λοιπόν για τον Ε-65, που είναι ντροπή για τα δημόσια έργα και τις δημόσιες υποδομές της χώρας, για το νότιο και το βόρειο τμήμα, μαζί με τον Περιφερειάρχη να δεσμευτούμε για την ολοκλήρωση του έργου της Κάρλας μετά από τόσα χρόνια, να δεσμευτούμε για τα σιδηροδρομικά έργα της περιοχής και κυρίως για το τμήμα Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα αλλά και για το τμήμα Λάρισα – Βόλος.»

Related

Sticky 5158816209396610041

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item