Επίσκεψη στην Υπουργό Τουρισμού
από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε στο γραφείο της στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλιού κος Στέργιο...


Την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε στο γραφείο της στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλιού κος Στέργιος Παπαϊωάνου μαζί με τον Διευθυντή Τεχνολογίας και Μάρκετινγκ κο Παναγιώτη Μίλη. 
Κατά την επίσκεψη η Υπουργός ενημερώθηκε τόσο για το πρόγραμμα των δράσεων του Ινστιτούτου που με επιτυχία ολοκληρώθηκαν φέτος όσο και για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τη νέα χρονιά. 
Η κα Υπουργός τους ενημέρωσε εκτενώς για τους οικογενειακούς δεσμούς που έχει με την περιοχή του Πηλίου και ανανέωσε το ραντεβού τους στην επερχόμενη επίσκεψή της στο Βόλο αλλά και στην έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο, όπου το Ινστιτούτο συμμετέχει με περίπτερο για την προβολή των ξενοδοχείων του Πηλίου και των τοπικών προϊόντων της περιοχής ώστε να αναδειχθεί το Πήλιο τουριστικός προορισμός για τους Άγγλους το 2018.
Το έργο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου για το 2018 περιλαμβάνει την κατάρτιση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προγραμμάτων ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των τοπικών προϊόντων, την προώθηση της αγροτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης αλλά και συντονισμένες δράσεις επικοινωνιακής προβολής του Πηλίου στο εξωτερικό.
Όσοι ξενοδόχοι και όσοι παραγωγοί του Πηλίου επιθυμούν να διαφημιστούν στην έκθεση “World Travel Market” της Αγγλίας, να επικοινωνήσουν με την κυρία Τίνα Παπαθανασίου στο τηλέφωνο 6995798252 μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2017 για να δώσουν διαφημιστικά φυλλάδια και παραδοσιακά Πηλιορείτικα προϊόντα.

Πρόσφατα οι Κοι Παπαϊωάνου και Μίλης επέστρεψαν από 7ήμερο πρόγραμμα τουριστικής προβολής και θρησκευτικών δράσεων που υλοποιείται στο Κατάρ.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5531705711203671319

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item