Ο Δήμος Βόλου για τη λειτουργία του ΕΑΚ

Τη δικη της απαντηση σε σχόλια σχετικά με τη λειτουργία του ΕΑΚ δίνει η δημοτική αρχή Βόλου με ανακοίνωση της στην οποία αναφέρει:  Με αφορμ...

Τη δικη της απαντηση σε σχόλια σχετικά με τη λειτουργία του ΕΑΚ δίνει η δημοτική αρχή Βόλου με ανακοίνωση της στην οποία αναφέρει: 

Με αφορμή σχολιασμούς για το ΕΑΚ - «Τάκης Συνετόπουλος» και την κατάσταση στην οποία αυτό βρίσκεται οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι όποιες δυσλειτουργίες οφείλονται στην παλαιότητα του, αλλά και στην σποραδική χρήση των εγκαταστάσεων του. Αλλωστε το τελευταίο εκτεταμένο λίφτινγκ έγινε το 2009 με δαπάνες του Ολυμπιακού Βόλου, επί διοίκησης Αχιλλέα Μπέου.

Ειδικά, πάντως, για την περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου και του αγώνα της περασμένης Κυριακής, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι τόσο ο καθαρισμός, όσο και οι υπόλοιπες προετοιμασίες γίνονται με ευθύνη και δαπάνες της γηπεδούχου ομάδας. Παρά ταύτα οι υπηρεσίες του Δήμου βοήθησαν και σε αυτή την κατεύθυνση.

Και επειδή έχουν εύκολη την κριτική, να τονίσουμε ότι όλες αυτές οι εργασίες στο γήπεδο της Νεάπολης η χρήση του οποίου τόσο ενοχλεί, γίνονται με ευθύνη των ομάδων που το χρησιμοποιούν (Δάφνη, Βόλος ΝΠΣ).

Ας αντιληφθούν όσοι θέλουν να κάνουν τους παράγοντες και τους επενδυτές, ότι πρέπει να πληρώσουν ό,τι και ο τελευταίος δημότης που επιθυμεί να κάνει χρήση δημοτικών εγκαταστάσεων, που ανήκουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι εποχές που το έκαναν με δημόσιο και δημοτικό χρήμα και πλαστά τιμολόγια, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Related

ΒΟΛΟΣ 5728297162514281566

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item