Η παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας στον Βόλο

Η 10η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως η  Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας  με βασικό στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε θέματα ψυχικής υγείας κα...


Η 10η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας με βασικό στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε θέματα ψυχικής υγείας και να «ανοίξει» τη συζήτηση σχετικά με το στίγμα και τις διακρίσεις στις ψυχικές διαταραχές.

       Σε αυτό το πλαίσιο, ο Φορέας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ΔΙΟΔΟΣ ΑμΚΕ  

διοργανώνει  εκδηλώσεις  με γενικό  τίτλο " Ζήσε μια μέρα όπως εγώ " .

          Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017στις 10 το πρωί η ραδιοφωνική ομάδα του Κ.Η.Π.Ο.Σ. θα πραγματοποιήσει ζωντανή Εκπομπή από τη συχνότητα της ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ 101.2, η εκπομπή θα μεταδίδεται και διαδικτυακά από τη σελίδα μας www.diodo.gr.  

Παράλληλα στον εξωτερικό χώρο του σταθμού θα ποδηλατήσουμε μαζί (χρησιμοποιώντας διπλά ποδήλατα) με την ΚΟΙΝΣΕΠ Δράση & Ενέργεια. 

            Στις 12 στην πλατεία Πανεπιστημίουθα πραγματοποιηθεί η δράση " Get in my shoes"-Βιωματική γνωριμία με τα συμπτώματα της ασθένειας και διανομή πληροφοριακού υλικού. 

          Στις 5 το απόγευμα στο καφέ 4 εποχέςθα γίνει προβολή ταινίας μικρού μήκους «στο Βάθος ΚΗΠΟΣ» και συζήτηση για τις δυνατότητες κ περιορισμούς των ψυχικά ασθενών. 

       Η ημέρα θα κλείσει στις 8 το βράδυ στο La Petite Cantine όπου σας καλούμε να διασκεδάστε μαζί μας. Θα σας προσφέρουμε δωρεάν σουβλάκια, θα ακούσουμε μουσική, και θα παρουσιάσουμε δράσεις που γίνονται στο Κέντρο Ημέρας Κ.Η.Π.Ο.Σ.

 

            Σε αυτή μας την προσπάθεια θα έχουμε μαζί μας σημαντικούς βοηθούς και συνεργάτες την ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ, το κατάστημα γραφικής ύλης lysis group, το καφέ la petite catine, και φυσικά όλο το προσωπικό και τους εξυπηρετούμενους της ΔΙΟΔΟΣ ΑμΚΕ. 

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 1286948482789096907

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item