Μπέος: Ο Βόλος δέχεται επίθεση - Πτωχεύει η ΔΕΥΑΜΒ, κατάσχει η ΕΡΓΗΛ

Με την φράση "Αισθάνθηκα την ανάγκη να μιλήσω γιατί ο Βόλος πολύ σύντομα θα δεχθεί μία επίθεση" ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου π...


Με την φράση "Αισθάνθηκα την ανάγκη να μιλήσω γιατί ο Βόλος πολύ σύντομα θα δεχθεί μία επίθεση" ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.
Ο κ. Μπέος ανακοίνωσε σήμερα με φανερή την ταραχή στο πρόσωπό του ότι η ΕΡΓΗΛ στις επόμενες 20 ημέρες πρόκειται να προβέι σε ασφαλιστικά μέτρα και να κατάσχει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ, και η Δημοτικη Επιχείρηση να πτωχεύσει. Η εταιρεία διεκδικεί 11.000.000 ευρώ από έργο που εκτέλεσε. Ο κ. Μπέος δεν προέβη σε περισσότερες αποκαλύψεις διότι είναι θέματα που χειρίζεται το νομικό τμήμα της ΔΕΥΑΜΒ.
"Τίθεται ένα τεράστιο ηθικό και πολιτικό ζήτημα για την πόλη. Αφορά σε όλους τους πολίτες. Οι πολιτικοί απατεώνες να αφήσουν τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να συστρατευθούμε όλοι μαζί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, σε μία προσπάθεια των σκληρών εργολάβων και των ξενων συμφερόντων που κάποιοι σε αυτή την πόλη τα υπηρέτησαν.
Το πρόβλημα αγγίζει όλους μας.  Πρόκειται για εγκληματικούς χειρισμούς υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων που μας έφεραν σε αυτή τη θέση!
Ανέλαβα εγώ την πρωτοβουλία, γιατί είμαι αυτός που το ξεκίνησε αυτό από το 2014 και γνωρίζω την υπόθεση. Η Δημοτική αρχή θα ενημερώσει τους επικεφαλής στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο. Χρειαζόμαστε κοινή γραμμή" υποστήριξε ο κ. Μπέος.
"Δε νομίζω να υπάρξει δικαστής που θα επιτρέψει στην καμόρα να βάλει χέρι στα ταμεία της επιχείρησης." συνέχισε ο κ. Μπέος τονίζοντας: "Τα λαμόγια εκμεταλλευτήκαν έναν ευεργετικό νόμο που ψήφισαν οι πολιτικοί απατεώνες, υπέρ των εργολάβων και όχι υπέρ μίας πόλης και του δημοσίου συμφέροντος. Τα νομικά μας όπλα δεν πρέπει να τα βγάλουμε στον αέρα. Ο κόσμος θα πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στη Δημοτική αρχή. Εμείς προσπαθήσαμε, δεν σταματήσαμε την προσπάθεια. Ελπίζω να αποτρέψουμε αυτή την επίθεση."
Ο κ. Μπέος ρωτήθηκε για το πότε θα γίνει η "επίθεση" και απάντησε:
"Μπορεί να γίνει και αύριο αυτή η ενέργεια, αλλά περιμένουμε μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου το αργότερο να έχουν προχωρήσει στη διαδικασία της κατάσχεσης." O κ. Μπέος δήλωσε μάλιστα οτι η εκτίμησή του είναι οτι οι δικαστές έχουν παραπλανηθεί.
O κ. Μπέος απέκλεισε την αναζήτηση πολιτικών ευθυνών, καθώς χαρακτήρισε τους "προηγούμενους καλλιτέχνες" λέγοντας: "ήταν σκοτεινή η πόλη, τους έκρινε η πόλη, τους έστειλε σπίτι τους μια για πάντα".

Related

Sticky 8265883772904752113

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item